Moda

Tenisice i haljina su kombinacija koju i dalje volimo: evo kako ju nose naše i strane influencerice

  • Kombinacija haljine i tenisica postala je popularna prije više godina, a svoju popularnost drži i danas
  • To nas uopće ne čudi s obzirom na to da uz njih ne moramo žrtvovati udobnost, a razni modeli će se odlično uklopiti u styling
  • Kombinaciju tenisica i haljine vole i domaće i strane influencerice pa smo kod njih pronašle inspiraciju za nove outfite
  • Pročitaj također: Platnene tenisice su proljetni must have. 15 modela koji će se uklopiti u svaki outfit

Toplo i sunčano vrijeme ponukalo nas je da iz svojih ormara počnemo vaditi lepršave haljine koje ćemo nositi u casual prilikama poput odlaska na kavu ili ručak, izvršavanja dnevnih obaveza, ali za obilazak nekog novog mjesta ako se trenutno nalazimo na odmoru. Upravo to su prilike u kojima želimo izgledati dotjerano i biti trendi, a pritom ne žrtvovati udobnost. 

Kao jedan od ključnih komada s kojima žrtvovanje udobnosti nije sinonim su - tenisice. Naravno, kombinacija haljina i tenisica nije ništa novo i već ju godinama viđamo u street style outfitima. No, bez obzira na to, mislimo da inspiracije za nove outfite nikada dosta pa smo zavirili na profile domaćih i stranih influencerica i istražile kako one furaju ovu trendi, ali udobnu kombinaciju. 

Trenutno najpopularniji modeli tenisica koji se prilično brzo rasprodaju čim dođu na police su adidas Samba, Spezial i Gazelle. Ono što je kod njih posebno jest to što dolaze u različitim kombinacijama boja i nijansi pa se izvrsno slažu uz svaku haljinu bilo da je ona duga ili kratka, sportska ili romantična, uska ili lepršava. 

S obzirom na to da su proljetne haljine napravljene od laganih materijala, čest odabir uz njih su i jednako lagane platnene tenisice koje gotovo pa niti ne osjetimo na nogama. Platnene tenisice koje već desetljećima ne silaze s trona kao najpopularnije zasigurno su Converse All Star, popularno zvane starke. 

Starke postoje i u visokoj i u niskoj verziji, a čini se da influencerice za svoje proljetno ljetne outfite više preferiraju visoke starke. 

Osim starki, nešto odvažniji, pomalo rockerski look s bilo kojom haljinom, dat će i Vans tenisice i to u klasičnim modelima Authentic i Old Skool koje dolaze u raznim bojama i uzrocima te s nekoliko verzija debljine potplata. 

Nešto romantičniju notu haljinama dat će jednostavne, basic kožne tenisice u bijeloj ili nekoj drugoj svjetlijoj boji koje se mogu nabaviti u gotovo svakoj trgovini s obućom te se slažu uz zaista svaki model haljine. 

Photo: Instagram @emiliekiser

Komentari 0