Moda 10. veljače 2016.

Hailey Baldwin: 'Coolerice' nose šilterice

Splash.
1/10

Zgodna manekenka zna kako nositi šilterice u svakoj prilici - poslušajte njene savjete

Lijepa manekenka Hailey Baldwin, koja je ujedno i djevojka Justina Biebera, na Super Bowlu se pohvalila svojom novom šiltericom, ujedno i najskupljom kapom branda New Era od crne janjeće kože sa značkom od 18-karatnog zlata. Cijena? Čista 'sitnica' - vrtoglavih 2500 američkih dolara.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Mlada manekenka odličan je model za ovu ograničenu kolekciju šilterica, jer je su joj one poput zaštitnog znaka. Pogledate li njen Instagram profil vidjet ćete čitav niz dizajnerskih kapa, koje nosi u svim prilikama. Hailey smatra da je šilterica idealan street style komad, jer takav stil ne bi trebao biti preozbiljan.

 | Autor: Splash Splash

"Kada mislite da ste se previše sredili, samo dodajte šiltericu koja će vam u trenu podariti chic i cool izgled. Također, super će vam doći za odlazak kući iz teretane.", izjavila je Baldwin za magazin Vogue i spremno podijelila nekoliko savjeta za stiliziranje šilterice. "Kada imam puštenu kosu, onda ju razdijelim po sredini pa stavim šiltericu, ali najčešće ju nosim s kosom svezanom u rep", kaže Hailey te dodaje da voli kombinirati boju ruža s logom, ako je vidljiv.Također, curama savjetuje da ipak ne nose šilterice naopačke.

 | Autor: Splash Splash

Poslušajte neko od savjeta ove mlade 'coolerice', jer šilterica zaista u trenu može 'uneozbiljiti' preozbiljni outfit i dati vam mladenačkiji izgled. A odlična je i za 'lijene dane', samo nabacite šiltericu, najdraže traperice i 'starke' i imate idealan street styling.

Komentari 0