Moda

H&M vestica koju već želimo u ormaru

Kreativni natpisi nas uvijek razvesele, a posebno kada im je značenje dvosmisleno i duhovito. Tako i ovaj novi H&M- ov sweatshirt odličnog natpisa "Get off my Back" baš pogađa u sredinu. Tko se (katkad) tako ne osjeća?

Naravno, već su skoro svi nosili ovu vesticu s natpisom. Super je što na prvi pogled izleda poput deblje sportske majice, pa se odlično može kombinirati i sa sportskim hlačama, ali jednako cool izgleda i u kombinaciji s jeansom, ili nekim zanimljviih hlačama s printom.

Ova H&M vestica već je dostupna online, i cijena joj je 35 eura. Dužina je malo preko bokova, pa se lako nosi na dva načina. I kao tunika uz skinny jeans, ali i kao majica uvučena u hlače visokog struka. Blogerica Jennifer Sattler je svoju IT majicu kombinirala s mini suknjom s potpisom Isabel Marant.

 

A post shared by Sabrina Ehbauer (@wa_sabi_fashion) on

Instagram zvijezda Sabina Ehbauer već ima dovoljno upečatljivu boju kose, pa joj nije toliko bitno s čime kombinira majicu. Odlučila se za suknju od tila lila boje, dok je Lucia Pix, svojoj majici dodala pozlaćeni nakit i naravno, malu torbicu s lancem.

 

A post shared by @luciaspix on

Photo: Instagram

Komentari 0