Moda
H&M Studio kolekcija

H&M Studio kolekcija donosi glamur dostojan crvenog tepiha, ali i ležernu modu za svaki dan

  • Nova H&M-ova Studio kolekcija spaja glamur sa svakodnevnim i vrlo nosivim komadima
  • Za proljeće i ljeto švedska je modna kuća tako pripremila voluminozne haljine dugog šlepa, predimenzionirane balonere i rublje s čipkom jednako kao i trenirke i tajice
  • Smione boje, zanimljivi printovi i, ponajprije, održivi materijali odlike su kolekcije koja u prodaju stiže 4. ožujka

H&M Studio kolekcija proljeće/ljeto 2023. spojila je vrlo izraženi glamur s izvanrednom nosivosti. Inspiraciju je pronašla u divama zlatnog doba Hollywooda koji su cijenile sve više od prosječnosti, živeći s motom "go big or go home". Dakle, ili ćeš biti najveći, ili nemoj ni pokušavati... Pa je tako i nova kolekcija mješavima stvari za glam noćne izlaske s onim ležernim odjevnim predmetima koji nam trebaju za svakodnevni život i slobodno vrijeme.

H&M Studio kolekcija | Autor: H&M H&M

Ključni komadi tako su večernje haljine pune volumena čiji šlep se vuče po tlu za nama, predimenzionirani baloner i motociklistička jakna, cool komadi od trapera, luksuzne trenirke, sjajne kožne gležnjače, donje rublje ukrašeno sjajnim kamenčićima, goleme sunčane naočale...

H&M Studio kolekcija | Autor: H&M H&M

Kali Uchis, Grammyjima ovjenčana kolumbijsko-američka glazbenica, glumi u kampanji kolekcije S/S23 studija H&M, koja se temelji na tipično bajkovitom danu u životu pop zvijezde. Režirala i fotografirala kampanju je Charlotte Wales. Uchis unosi svoj prepoznatljivi zavodljivi stil u kampanju, a fotografije dočaravaju blistav život pred kamerama.

H&M Studio kolekcija | Autor: H&M H&M

Moda je ove sezone odvažna i za Studio S/S23 koja je pomaknulagranice u pogledu boja i silueta. U isto vrijeme, ekstravagantniji stilovi večernjih komada kombiniraju se s onim bezvremenskim poput motociklističke jakne koju možemo uvijek iznova nositi.

H&M Studio kolekcija | Autor: H&M H&M

Odjeća je to koju bi odjenula megazvijezda, jednako kad nije na "dužnosti" kao i kad korača crvenim tepihom jer, kako kažu u H&M-u, današnjim generacijama koje razumiju društvene medije jednako je važno izgledati kao zvijezda kao i živjeti u stvarnosti. Tako je nastala kolekcija koja može ići iz dana u noć, s posla na posao, bez stilskog kompromisa.

H&M Studio kolekcija | Autor: H&M H&M

U skladu s H&M-ovim ciljevima održivosti, svaki predmet u kolekciji izrađen je od održivijih materijala uključujući organski pamuk, reciklirani poliester, kožu bez kroma i Naia™ Renew, vlakno proizvedeno od 60% drvene pulpe iz održivih izvora i 40% certificiranog recikliranih otpadnih materijala.

H&M Studio kolekcija | Autor: H&M H&M

Nova Studio kolekcija u H&M-ove trgovine stiže 4. ožujka.

H&M Studio kolekcija | Autor: H&M H&M

Photo: H&M

Komentari 0