Moda
H&M predstavio bajkovitu kolekciju za cool klince H&M predstavio bajkovitu kolekciju za cool klince H&M predstavio bajkovitu kolekciju za cool klince H&M predstavio bajkovitu kolekciju za cool klince H&M predstavio bajkovitu kolekciju za cool klince H&M predstavio bajkovitu kolekciju za cool klince H&M predstavio bajkovitu kolekciju za cool klince 1/7

H&M predstavio bajkovitu kolekciju za cool klince

Vječna inspiracija, svijet bajki, poslužio je kao misao vodilja u kreiranju kolekcije koju bi rado nosili i mame i tate stajliš mališana...

Po prvi put jedan od omiljenih high street brendova, H&M, je u svoju Studio kolekciju odlučio uključiti i one najmanje, buduće stilske mahere. 

 | Autor: H&M H&M

Tako su u svojoj kreativnoj radionici osmislili očaravajuće mini modne komade za predstojeću sezonu, jesen - zima 2016./2017., a inspiraciju su pronašli u - bajkama! Svijet mašte oživjeli su komadima koji neodoljivo podsjećaju na balet, priče poput Alise u zemlji čudesa i divlji zapad prilagođen najmlađima.

 | Autor: H&M H&M

Veste od kašmira, profinjeni kaput, hlače posute šljokicama i beskrajni nizovi romantičnih volana na majicama i haljinama samo su dio zanimljive kolekcije koju možete pronaći u trgovinama, ali i na web shopu H&M-a.

Najzanimljivije komade iz aktualne ponude možete pronaći i u našoj galeriji.

 

Photo: H&M

Komentari 0