Moda

Guliver je predstavio novu ljetnu kolekciju i mi smo oduševljene!

  • Nova Guliverova kolekcija za proljeće/ljeto 2019. predstavljena je u četvrtak 11. travnja u Zagrebu
  • U Guliverovom showroomu su bili izloženi novi modeli sandala, balerinki i tenisica koje karakteriziraju vibrantne i vesele boje
  • Novost predstavlja BASIC linija koja uključuje kvalitetne proizvode od kože koji će na prodajnim mjestima  i web shopu biti dostupni tijekom cijele godine

U zagrebačkom Cafe baru Gymnasium u četvrtak 11. travnja predstavljena je nova Guliver kolekcija za proljeće/ljeto 2019. Kolekciju za nadolazeće razdoblje karakteriziraju vibrantne boje poput pariško plave, bogate crvene, smaragdno zelene i limun žute. Za one koje su ipak modne klasičarke i izbjegavaju pretjerano nijansiranje, brend je pripremio i komade u crnim, bijelim, srebrnim i zlatnim tonovima. 

 | Autor:

Kolekciju krase jarke boje, kopče i mašne, ali nisu izostale ni nude nijanse i klasični komadi. Iz Gulivera ističu kako nova kolekcija ima sve što bi obožavateljice ljeta mogle poželjeti, a uvjereni su kako bi za svoju kolekciju u njoj nešto pronašla i Carrie Bradshaw.

via GIPHY

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Među tenisicama, balerinkama i sandalama s različitim veličinama pete, svaka žena može pronaći nešto za sebe te su prigodne za različite životne trenutke, od odlaska na posao do izlaska s prijateljicama. Novost predstavlja BASIC linija izrađena od kvalitetne kože koja će, kao i ostatak kolekcije, biti dostupna cijele sezone po istoj cijeni na prodajnim mjestima i web shopu. Ova kolekcija je 100% hrvatski proizvod, a pažnja je posvećena svim modelima koje odlikuje talijanska koža, trendovski dizajn te visokokvalitetna izrada. Mi smo ostale oduševljene i u bogatoj ponudi smo već pronašle svoje favorite! 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0