Moda 21. veljače 2017.

Guess Bobbi: Jedna torba, bezbroj mogućnosti!

arhiva. Guess Bobbi, 1089 kn
Guess Bobbi: Jedna torba, bezbroj mogućnosti! Guess Bobbi: Jedna torba, bezbroj mogućnosti! Guess Bobbi: Jedna torba, bezbroj mogućnosti! Guess Bobbi: Jedna torba, bezbroj mogućnosti!

Nova Guess Bobbi torbica idealan je izbor za cijeli niz različitih trendi lookova!

Tote verzija Bobbi torbe, s obostranom zrnatom teksturom, dolazi u nekoliko stilova: minimalistički chic za savršeno elegantan dojam, jarke boje za besprijekoran trendi pozdrav proljeću, široke mornarske pruge za dodir sportskog glamura, te funky stil s natpisima i emotikonima koji osvaja otkačenim šarmom.

 | Autor: arhiva arhiva Guess Bobbi, 1089 kn

Ljubiteljice klasike i rafiniranih lookova zaljubit će se u model ženstvene puderasto-ružičaste nijanse, ili u bezvremensku profinjenost crno-bijele kombinacije boja, dodatno istaknute mikroperforacijama u koži, kao i prošivenim uzorcima dijamanata. Za rockerice u duši, tu je pomalo drski model s izraženim šavovima za savršeni street-style look.

 | Autor: arhiva arhiva Guess Bobbi, 1089 kn

Ali zašto uzeti samo jednu, kada možeš imati dvije torbice? Bobi tote modeli nosivi su s obje strane, tako da uvijek možeš izabrati odgovarajući modni dodatak koji će s lakoćom upotpuniti svaki tvoj outfit.

 | Autor: arhiva arhiva Guess Bobbi, 1089 kn

Osim tote modela, Bobbi torba dolazi u trendovskoj hobo silueti, kao i u urbanoj bucket varijanti koja je dostupna u tonalnim i kontrastnim paletama boja – bit će ti savršeni pratitelj u svim gradskim avanturama.

 | Autor: arhiva arhiva

Komentari 0