Moda 11. svibnja 2017.

Grčki brend Oxette predstavio novu kolekciju proljeće/ljeto 2017.

Oxette.

Kolekcija slavi jedinstvenost, slobodu duha i život vrijedan življenja!

Grčki brend nakita i modnih dodataka, Oxette, predstavio je novu boemsku kolekciju proljeće/ljeto 2017. Kolekcija znakovitog naziva ''Boemski bijeg'' prava je hippie fantazija koja priziva doba Woodstocka, karavana, lutanja svijetom te gypsy stila života.

 | Autor: Oxette Oxette

Ova neodoljiva fantazija obilježena je živopisnim šarenim kamenjem, srebrnim komadima s reljefnim uzorkom, graviranim satovima, gypsy ogrlicama s visećim detaljima te bisernim krunicama s privjescima. U središtu kolekcije su svjetlucavi metalni komadi koji naglašavaju ženstvenost i seksipil te daju ovoj boemskoj kolekciji moderan štih.

 | Autor: Oxette Oxette
 
Oxette wanderlust kampanja snimana je u egzotičnim krajevima, gdje je u potpunosti došao do izražaja slobodan duh modernih amazonki, koje su utjelovile boemski stil života i lutanja svijetom. Detalji iz kolekcije ''Boemski bijeg'' pričaju priču o bijegu od svijeta i pronalasku sebe na najneobičnijim mjestima.

 | Autor: Oxette Oxette

Upustite se u ovu boemsku avanturu i pronađite se u Oxette komadima koji će vas odvesti u posve novi svijet! Oxette ''Bohemian escape'' kolekcija dostupna je u Zagrebu u Arena Centru i shopping centru Avenue Mall, u Zadru na adresi Ulica Plemića Borelli 7 te u Splitu unutar shopping centra Mall of Split.

 | Autor: Oxette Oxette

Komentari 0