Moda

Gospođa sa špice pomiješala je različite teksture i boje i dobila odličan rokerski look!

  • Ni promijenjljivo proljetno vrijeme ne može stati na put zanimljivim modnim igrama naših sugrađanki
  • Srcem grada su kao i uvijek prodefilirali stylinzi koji su osvojili naše simpatije i koje smo prepoznali kao inspirativnije od ostalih
  • Jedan takav bio je i styling atraktivne plavuše koja je špicom koračala poput prave rock zvijezde, odjevena u spoj zanimljivih tekstura i boja

Prošli nas je vikend kišom i izostankom sunca podsjetio da smo se malčice prerano poveselili proljeću i pospremanju najtoplijih kaputa u neki kutak ormara u koji do iduće godine nećemo zavirivati, no vremenske nepogode nikada nisu stale na put zanimljivim modnim igrama Zagrepčanki.

Istina, ne mogu biti uvijek onoliko razigrane, šarene, vesele i rascvjetale koliko se nadamo u proljeće, no srcem su grada kao i uvijek prodefilirali stylinzi koji su osvojili naše simpatije i koje smo prepoznali kao inspirativnije od ostalih.

Možda vas zanima Ulična moda: prolaznica je spojila 50-e sa 90-ima i dobila... Zapravo dobar styling Rubrika Moda Moda

Jedan takav bio je i styling atraktivne plavuše koja je špicom koračala poput prave rock zvijezde, odjevena u spoj zanimljivih tekstura i boja. Iako na sebi nije imala niti jedan komad koji bismo mogli opisati kao tipičan rokerski, poput recimo klasične crne kožne jakne, ispranih (ili poderanih) traperica ili kakvog modnog dodatka sa zakovicama, definitivno nas nešto u njezinom držanju i cjelokupnoj pojavi podsjeća na kakvu opaku zvijezdu poput recimo Courtney Love.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Prvo što nam u ovoj modnoj priči upada u oko su Guccijeve hlače od žakarda u predivnoj kraljevsko plavoj boji koje je upasirala s crnim crop topom rebraste teksture, crnim sakoom i sock čizmicama s elegantnom tankom petom od velura u istoj boji, dok je preko svega nabacila krznenu bundicu u toplim smeđim nijansama. 

Styling je začinila torbicom od lakirane crne kože koja nas, barem ovako čvrsto stisnuta pod rukom, obrisima podsjeća na Saint Laurentov LouLou Puffer model te Valentino naušnicama, a oči je zaštitila divnim Dita sunčanim naočala u avijatorskom stilu. Oh da, pohvale i na račun wet look frizure koja se u ovu priču uklopila bolje nego što bi se uklopila bilo koja druga. Baš sjajno!

Možda vas zanima Kad šećemo špicom teško je ne uočiti da se prijateljice vole slično odjenuti: evo 8 parova modnih blizanki Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0