Moda

Gole na crvenom tepihu: haljine koje otkrivaju - sve

Nakon izdanja bez hlača Kim Kardashian otprije nekoliko dana, sjetili smo i drugih ljepotica koje su pred očima javnosti imale hrabrosti odjenuti tako da više otkrivaju nego skrivaju

Nitko ne može zaboraviti poluprozirno izdanje Kim Kardashian na svečanoj MET Gala večeri. S potpisom Roberta Cavallija, bijela toaleta s dodatkom perja posebno se svidjela njezinom suprugu Kanyeu Westu koji nije mogao skinuti pogleda s nje. I ove godine je imala nekoliko "golih" izdanja, a za oko nam je zapeo look s pretposljednje Balmain revije na kraju prošle godine. Tada je Kim nosila mrežastu haljinu koja je prava uvertira u spavaću sobu.  | Autor: Getty Images Getty Images Kim Kardashian, 2015. i 2016.

Kim je na posljednjoj Met Gali bila decentna u bijeloj haljini, dok se minimalizmom nije povodila njezina mlađa sestra Kendall Jenner. Naime, odijenula je vrlo provokativnu La Parla toaletu...

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Kendall Jenner, 2017.

Vječna Kimina konkurentica Beyonce na spomenutoj MET večeri nije ostala "dužna". Pojavila se u Givenchy haljini koja je doista izdanje za pamćenje. Vjerojatno od njezinih najprovokativnijih ikad!  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Beyonce, 2015.

Još jedna ljubiteljica golih izdanja, Jennifer Lopez, voli pokazivati prilično često. Možete li zaboraviti njezinu zelenu Versace haljinu s prorezom do pupka? Ni mi! A Jennifer je i dalje vjerna svom modnom izričaju: polugolim kreacijama uz koje je nemoguće nositi donje rublje.  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Jennifer Lopez, MET Gala 2015. i 2017.

Osim slavne zelene Versace haljine, još jedna haljina s crvenog tepiha je ušla u anale. Radi se o potpuno prozirnoj haljini na dodjeli modnih nagrada CFDA i naravno - Rihanni. Njezin stilist Mel Ottenberg je uložio mjesece truda kako bi RiRi zablistala na crvenom tepihu u golom svjetlucavom izdanju. To je bila i večer kada je dobila počasnu nagradu ikone stila. Skroz logično, zar ne?

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Rihanna, 2014.

Sestre Hadid također često nose oskudne kreacije kako bi istaknule svoje vretenaste mišiće. Gigi se često može vidjeti u kratkim topićima, ali je Bella ta koja obožava prozirne haljine. Zašto bi se i skrivala kad joj stoje tako sjajno?

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Bella Hadid, 2017.

Nekoliko dana kasnije izgledala je još bolje u potpuno prozirnoj toaleti na dobrotvornoj večeri AMFAR u Cannesu, ali nam je ipak bila najdraža u savršenoj Dior haljini. Tu senzacionalnu toaletu ju obukla početkom godine na svečanom balu nakon Diorove revije...  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Bella Hadid, 2017.

Sve spomenute djevojke vole nositi poluprozirne krpice, a ako ćemo iskreno, zbog njihova karaktera to i očekujemo. No, što kada jedna glumica koja ima imidž dobre djevojke nosi proizirnu haljinu? Baš poput Rachel McAdams na premijeri filma Dr. Strange, kada je odabrala couture haljinu s potpisom Elieja Saaba. Priznajemo, izgledala je fantastično!​​​​​​​

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Rachel McAdams, 2016. ​​​​​​​

Nicki Minaj voli nositi i uske, i pripijene i gole haljine. Jedno od njezinih nezaboravnih izdanja je kontroverzni crni kombinezon s križićima preko bradavica. Koliko nefashion može izgledati jedan komad odjeće s Margiela potpisom, dokazala je Nicki upravo na jednoj gala večeri prije 2 godine.​​​​​​​  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Nicky Minaj, 2015.

I listu zatvara neobuzdana Miley Cyrus. Kada je prije dvije godine bila prezenterica na dodjelama MTV video i glazbenih nagrada, Miley se presvlačila i do desetak puta. Ipak, jedno izdanje nam je posebno ostalo u sjećanju. Metalik suknjica, pripadajuće čizme i vrlo malo materijala preko grudi...​​​​​​​  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Miley Cyrus, MTV VMA, 2015.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0