Moda 16. ožujka 2019.

Glumica i glazbenik postali nova lica brenda Replay!

PR/WhatsApp.

Jedna od najposebnijih Replay kolekcija do sada, dobila je dodatnu nadogradnju priče kroz kompletan twist u novoj kampanji – nova lokacija snimanja i nova lica poznatog talijanskog brenda!

NOVA Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019 jedinstven je nastavak Replay priče, ispričane na lokacijama pitoresknog filmskog gradića Motovuna! Maleni gradić za velike zvijezde, bio je logičan odabir lokacije koja svojim statusom zaokružuje modnu priču ovog poznatog talijanskog brenda branda kao predvodnika nevjerojatne kvalitete i street style mode.

Drugačija je od svega do sada! Inspirirana kreativnim strujama kvarta Silverlake u Los Angelesu, epicentrom sinergije raznolikosti modnog, glazbenog, kulturnog i sportskog života, savršena je kolekcija za dodatno eksperimentiranje. Stoga je Replay pomno odabrao i nove protagoniste - Taru Taller i Vlahu Arbulića!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Tara Thaller i Vlaho Arbuliž, nova Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019

Kolekcija osnažena inovacijama u tkanju, dizajnu i proizvodnji donosi potpunu transformaciju, što autentičnom talijanskom brandu donosi dodatnu vrijednost, baš kao i nova zaštitna lica/prezenteri.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Key items, Nova Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019

Karizmatična Tara, iako u svojim ranim dvadesetima, već je izgradila specifičan modni stil u kojem vješto spaja visoku modu i street style koji se izvanredno uklopio u inovativnu Replay priču, dok dubrovački bad boy-Vlaho Arbulić, buntovnim modnim stilom upotpunjenim kreativnim glazbenim stvaralaštvom, bez greške prepričava rebel stranu nove kolekcije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Tara Thaller, Nova Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019

Inovacija na glazbenoj sceni Vlaho, mladi je otac u pokretu izrazito modno osviješten te stilski orijentiran na spajanje odjevnih komada vrhunske kvalitete, i Tara, glumica svjetskog potencijala kojoj potpuna transformacija nije nepoznat pojam, sjajno su se uklopili u novu Replay priču čije bezvremenske komade za život u pokretu možete pronaći u svim Replay trgovinama te na službenom Reverto web shop-u.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Vlaho Arbulić, Nova Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019

Komentari 0