Moda

Gle što smo pronašli: prave pravcate tenisice za vjenčanje!

To! Napokon! Tenisice su totalno IN i napokon su i dizajneri shvatili da nam TREBAJU pravi bridal modeli - Kate Spade je lansirala kolekciju za Keds i poludjet ćemo od ljubavi!

Pronaći savršen par cipela za vjenčanje jedan je od najvećih problema s kojima se bori svaka mladenka. Želiš da su ti udobne, pa moraš plesati u njima cijelu noć! Ali one moooooraju biti i trendi, moderne, lijepe,... Zahvaljujući Kate Spade i Kedsu imamo novu najbolju ideju za sve naše mladenke - tenisice za vjenčanje!

 | Autor: Kate Spade New York x Keds Kate Spade New York x Keds

Ova dva brenda su već ranije zajedno surađivala, a ovoga puta na kolekciji posebno usmjerenoj mladenkama i vjenčanju. U kolekciji se nalazi više od 30 različitih modela, tako da svaka cura sigurno može pronaći barem jedan model za svoj najvažniji dan u godini. Od klasičnog Keds modela pa sve do tenisica s platformom - ovi su komadi apsolutni hit u svakom pogledu! Pune su detalja, poput, primjerice, bisera i cvjetnih aplikacija, pa ako kojim slučajem želiš upariti tenisice s određenom temom ili dekorom vjenčanja - Kate je mislila čak i na to!

 | Autor: Kate Spade New York x Keds Kate Spade New York x Keds

"The Keds x Kate Spade New York bridal kolekcija savršen je spoj glamura i jednostavnosti koji će se tako dobro uklopiti u svaku djevojačku zabavu, ali i hod do oltara.", stoji na Kedsovoj službenoj stranici. Cijene se kreću od 240 kuna za dječje tenisice, 330 kuna za klasične modele pa sve do 720 kuna za one ukrašene biserima i kristalima. 

Photo: Kate Spade New York x Keds

Komentari 0