Moda

Glamur na špici dostojan Francuske rivijere: jedna crvena haljina i veliki damski šešir su dovoljni

  • Priznajemo, oduvijek smo bili posebno slabi na šešire i zaljubljeni u njihovu moć transformacije svakog outfita
  • Jedan prelijepi veliki damski u bijeloj boji susreli smo i proteklog vikenda u šetnji zagrebačkom špicom
  • Gotovo filmskog izgleda, podigao je cijelu kombinaciju na novu razinu, dodavši joj pozamašnu dozu glamura, baš po našem ukusu

Uvijek nas iznova oduševi koliku moć transformacije bilo kojeg outfita ima jedan šešir. Izostavimo li ga iz kakve modne priče, nakon što smo je vidjeli začinjenu šeširom, outfit u trenu ne samo da postaje nepotpun, već kao da bez njega gubi i smisao i onaj je ne sais quoi zahvaljujući kojemu nam se neki stylinzi zauvijek urežu u sjećanje. 

Iako su posljednjih godina, nakon što su stoljećima bili svakodnevni dodatak koji se nosio u svim društvenim slojevima, bili nepravedno zapostavljeni od strane mnogih, šeširi su se malo pomalo definitivno počeli vraćati na modnu scenu pa ih ponovno sve češće imamo prilike susresti na gradskim ulicama. Jedan prelijepi damski u bijeloj boji susreli smo i proteklog vikenda u šetnji zagrebačkom špicom.

Možda vas zanima Ulična moda: točno ovako zamišljamo savršenu kombinaciju za sve prilike i sva vremena babljeg ljeta Rubrika Moda Moda

Mlada dama je ovom prigodom odabrala divnu kombinaciju koja odiše bezvremenskom elegancijom i glamurom, a koja je savršen primjer kako se vrlo jednostavan styling može pretvoriti u pravi modni statement s nekoliko pažljivo odabranih detalja.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Centralni komad ovog looka je crvena maksi haljina s kontrastnim bijelim detaljima, koja sama po sebi magnetskom snagom privlači pažnju. Njezin dugi kroj ističe ženstvenu siluetu, dok lagani materijal i kroj s prorezom omogućavaju fluidnost i prozračnost, idealnu za vruće dane. 

Bijele sandale s tankim remenčićima savršeno su upotpunile styling, ne odvraćajući pažnju s glavnih komada - haljine i šešira, a visoke potpetice samo su dodatno doprinijele gracioznosti outfita. Malena elegantna torbica u nježnoj krem nijansi nije nimalo preopteretila ovu kombinaciju, već ju je upotpunila na sofisticiran način, baš kao i pažljivo odabrani zlatni nakit. Već spomenuti šešir je, dakako, uz haljinu apsolutna zvijezda ovog outfita. Gotovo filmskog izgleda, podigao je cijelu kombinaciju na novu razinu, dodavši joj pozamašnu  dozu glamura. Baš po našem ukusu!

Možda vas zanima I za posebne prilike, i za šetnju užarenim ulicama: mlada dama s malom crnom haljinom nije pogriješila Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0