Moda

Gifovi koji savršeno opisuju svaku modnu situaciju jedne žene!

Cure, sigurno ste se barem jednom našli u ovim situacijama - lijepim i onim (u najmanju ruku) manje lijepim

Najdraži trenutak svake fashionistice je onaj kad mora kupiti nešto novo za posebnu priliku. (Pod posebnu priliku mislimo i izlazak s prijateljicama...) Dakle, danima tražite savršenu haljinu i onda naiđete na onu koja ne samo da je lijepa, već vam i stoji savršeno. Trenutak kad ulazite u klub ili kuću od prijateljice prije no što ćete izaći van, može se opisati ovako...

via GIPHY

Jedino što može pokvariti ovakav trenutak je kad se na istom tulumu pojavi cura U ISTOJ HALJINI. Ne, jednostavno, cijeli svijet se srušio i doviđenja. #izdrži

via GIPHY

Ali tu su prijateljice koje će te naravno uvijek razveseliti, pa svim najboljim prijateljicama koje su tu da pohvale svaku pomno odabranu odjevnu kombinaciju, posebno ako uključuje novokupljene komade, šaljemo pusu!

via GIPHY

Sniženja! Jedna riječ koja može popraviti kišni ponedjeljak, prvi dan onih dana u mjesecu, prištić posred čela, frizuru koja se nakovrčala nakon što si je peglala pola sata (ali pada kiša, zašto si to uopće radila?!), svađu s prijateljima/dečkom/roditeljima i sve to u jednom! E, to su sniženja! No naravno, nakon što nekoliko dana provjeravamo najljepše cipele na svijetu i dvoumimo se kupiti ih ili ne, neka druga (pametnija) djevojka s druge strane svijeta, kupi ih odmah i sretna je, a mi - NISMO! (Baš si morala kupiti zadnji broj?)

via GIPHY

Ali nećemo sada o tim najgorim scenarijima sa sniženja. Znate onaj osjećaj kad ubodete haljinu koja vam je cijele godine bila preskupa i dođete na prvi dan sniženja, a ona je još uvijek tamo?

via GIPHY

I za kraj jedna situacija koju su doživjele cure, najčešće u ženskim toaletima klubova i kafića gdje se sklapaju takva nevjerojatna prijateljstva koja traju samo do trenutka kad izađemo van... (Ali o tome nekom drugom prilikom)

Dakle, kad dobiješ pohvalu za styling ili make up od cure koja taman pere ruke i gleda je li joj se razmazao ruž, onda znaš da si uspjela!

via GIPHY

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0