Moda

Gibonni zna kako iskombinirati traper jaknu

U petak navečer, 10. svibnja na zagrebačkom Bundeku održan je treći Ritam Europe. U sklopu njega su nastupili bendovi Kopito, Belfast Food, a zvijezda večeri je bio Gibonni. Nakon tri godine je ponovno nastupao u Zagrebu predstavljajući ujedno i novi album "20th Century Man".

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Zlatan Stipišić Gibonni je za ovaj nastup ostao dosljedan svoje stilskom izričaju. Samt hlače je uskladio uz bež košulju sa sitnim crvenim točkicama na koju je odjenuo prsluk tamnog trapera, a sve zajedno zaokružio vječnom traper jaknom. Poznati pjevač je od detalja iskombinirao maramu ombre efekta plave i bijele boje, te srebrne naušnice i prstenje.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Kosa je razbarušena, a brada zaokružuje "umjetnički" stil. Iako otufit djeluje dosta kaotično, sveukupni dojam je dobar. Većina muškaraca ne bi mogla iznijeti ovakav styling, ali majstoru poput Gibonnija je to uspjelo. Vjeran je svom stilu i ne mari za trendove, a izgleda vrlo opušteno i ležerno.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Na događaju su također nastupali i dečki iz benda Kopito koji su scenski nastup održali u svojem već standardnom izadnju. Traperice i mornarska majica na prugice su njihov zaštitni znak, dok su njihovi kolege iz riječkog benda Belfast Foodostali u svom irskom izričaju.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije s koncerta Ritam Europe...

Photo: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentari 0