Moda

Genijalan Reservedov top s mašnom sad je snižen na 13 eura. Prilika da ga ugrabimo

Sniženja su odavno počela, neki komadi već su, često i nepovratno rasprodani, no to ne znači da i dalje ne trebamo barem jednim okom pratiti što sve dolazi na popuste. Trebamo, moramo, pametno je. I jer bi u suprotnom mogli propustiti kakav briljantan komad koji je došao na super nisku cijenu, poput ovog topa. 13 eura? Pa toliko bi platila i koktel negdje na Jadranu! A topić ti ipak ostaje zauvijek...

Posebnim ga čini predimenzionirana, trodimenzionalna mašna na prednjici - ovaj top iskočit će iz mora drugih topića baš zbog nje.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved Načinjen je od stopostotnog pamuka što je lijepo osvježenje, također. Ljeti svakako preferiramo prirodne materijale koji hlade, a ne zagrijavaju. Kratkog je kroja, tanke naramenice su podesive, a u plus mu svakako ide i boja. U vrijeme barbimanije nema poželjnije boje od ružičaste. No, nije to prava Barbie roza već više pastelna nijansa koja će zadovoliti i ukus svih onih kojima strka oko Barbie filma već izlazi na uši.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Mango torbica Možda vas zanima Prava party torbica dolazi iz nove Mango kolekcije, a nosiva je jednako ljeti kao i zimi Rubrika Moda Moda

Ovaj slatki ljetni komadić ni u startu nije bio skup, 20 eura, a sad je snižen na 13. Sedam uštediš pa imaš za koktel u nekom manje skupom kafiću. U kojem ćeš zabljsnuti u roza topiću, naravno. 

P.S. Možda samo jedna mala "mana". Ili bolje rečeno, napomena: bolje će stajati djevojkama koje nemaju izuzetno velike grudi.

 

Photo: Reserved

Komentari 0