Moda

Gdje se krije jeftinija verzija neodoljivih Jimmy Choo sandala?

Sandale laskajuće siluete s remenjem i visokom petom jednako su neodoljive u Jimmy Choo i jeftinijoj high street verziji

Najveće ljubiteljice cipela sigurno su se već 'zakačile' na maslinasto zelene Jimmy Choo sandale s crnim kožnim detaljima, koje osvajaju na prvi pogled.

 | Autor: arhiva arhiva

Silueta koja, zahvaljujući remenju, savršeno prijanja uz nogu i visoka potpetica laskaju ženskom tijelu, a ovaj model prolazi i u dnevnim i u svečanim kombinacijama. No želite li ove dizajnerke sandale, trebat ćete biti spremne izdvojiti čak 995 eura, koliko koštaju u Net a Porter online trgovini.

 | Autor: arhiva arhiva

A ako ste jedna od većine osoba koje si to ni u snovima ne mogu priuštiti, onda će vas oduševiti činjenica da smo na Asosu pronašli sličan model, ali po puno jeftinijoj cijeni.

 | Autor: arhiva arhiva

I dok sandale s Asosa možda nisu obogaćene kožnim remenjem i zlatnim kopčicama, svoje nedostatke u odnosu na dizajnerske nadoknađuju efektnom potpeticom, koja je usput i puno stabilnija. A sigurni smo da će i većina vas u svoje svakodnevne kombinacije lakše uklopiti crni nego zeleni model.

 | Autor: arhiva arhiva asos.com, 42 eura

Photo: arhiva

Komentari 0