Moda

Gdje puuuno jeftinije kupiti preslatke Rihaninne natikače?

Od predstavljanja novog modela prošlo je tek nekoliko dana, a već su stigle i prve (pre)vjerne kopije

Čini se kako je Rihanna najozbiljnije odlučila, osim u glazbenom svijetu, ostaviti traga i na području mode. Naime, prvo je  svojim krznenim natikačama podijelila svijet na dvije skupine, one koji su istog trena nabavili svoj primjerak i onima koji spremni u svakom trenutku potpisati ugovor kojim obećaju da nikada neće pokleknuti pred "čupavim trendom".

No, sada se čini kako je pjevačica upijela kreirati model natikačama koji bi ekspresno mogao zavladati ulicama i koje će apsolutno svi obožavati. Ovoga puta nema dijeljenja na dvije skupine.

 

#FENTYXPUMA at PUMA.com/rihanna

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Prije nekoliko dana u Parizu je predstavila novu kolekciju "Fenty X Puma", a mnogima su istog trena za oko zapale ružičaste natikače sa satenskom vrpcom. Ako je suditi prema prvim reakcijama, iako su u prodaji tek nekoliko dana već sada su postale prava opsesija zaljubljenica u modu. 

Inače, riječ je o modelu "Halo Bow Slide", čija je cijena 90 dolara (oko 630 kuna), a da će gotovo preko noći postati pravi ljetni "must have" predosjetili su i high street brendovi te su odlučili "posuditi" dizajn i nevjerojatnom brzinom napraviti (pre)slične modele.

U tome je ovog puta najbrži bio Topshop.

 | Autor: arhiva arhiva

Oni već sada na svom webshopu nude vjernu kopiju i to po cijeni od 19 funti (oko 160 kuna) pa ne sumnjamo da će se mnoge dame, kojima je od Rihanninog potpisa bitniji sam dizajn, vrlo brzo počastiti novim ljetnim cipelicama lutalicama...

Photo: Instagram @badgalriri

Komentari 0