Moda

Gdje nabaviti kaput koji nose sve modne blogerice?

Zbog klasičnog kroja i neutralnih boja, ovaj kaput lako se prilagođava svačijem stilu, a nosit ćete ga godinama

Pratite li poznate modne blogerice na Instagramu, onda ste vjerojatno uočile da mnoge među njima ove sezone biraju istu zimsku jaknu. Radi se o dugačkom kariranom kaputu u neutralnim bojama, kojeg je lako kombinirati i uklapa se u svačiji stil. Tako ga je Pernille Teisbaek hrabro iskombinirala s čizmama sa zmijskim uzorkom, a dva različita printa ublažila je običnom bijelom majicom. 

 

Check-point🏁 @mango #mangogirls #mango

A photo posted by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Sličan outfit složila je i Lucy Williams koja se, umjesto uzorcima, poigrala teksturama i bojama te iskombinirala kaput s vinil hlačama, a cijeli outfit  podigla je jarko crvenim gležnjačama.

 

Working girl swapped her power suit for power PVC and Prince of Wales checks💃💥@mango #Mango #MangoGirls

A photo posted by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Joanna Halpin složila je look inspiriran devedesetima i karirani kaput spojila s minicom, dolčevitom i mokasinkama, a u ovoj kombinaciji možemo zamisliti i Rachel Green. 

Sviđa vam se prilagodljivost i jednostavnost ovog 'it' kaputa? Onda će vas razveseliti činjenica da se ne radi o nikakvom dizajnerskom komadu, već o kaputu iz jedne od vaših omiljenih high-street trgovina.

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 899,90 kn

Kupite ga sada i nosite narednih nekoliko sezona, jer ovaj klasični model ne izlazi iz mode, a kao što ste i vidjeli, lako se prilagođava novim trendovima, kao i vašem osobnom stilu. 

 

 

 

 

Photo: arhiva

Komentari 0