Moda

Gabrijel Krušelj: Prvi Hrvat koji je nosio Dior na pariškom Tjednu mode!

Ovaj 17-godišnjak iz Oroslavlja prvi je hrvatski model koji je prošetao pistom modne kuće Dior

Revija Christian Dior održana je u sklopu nedavno završenog muškog Tjedna mode u Parizu. Uz mnoga poznata lica modne scene, pistom je prošetao i 17-godišnji model Gabrijel Krušelj koji je time postao i prvi hrvatski model koji je nosio reviju ove renomirane modne kuće. 

 | Autor: arhiva arhiva

To je značajan uspjeh ne samo za Gabrijela već i za njegovu matičnu agenciju Relatum Model Management, koju predvodi nekadašnji model Marko Lovrić. Skauti ove agencije prepoznali su Gabrijelov potencijal, a samo par tjedana nakon što je “otkriven“  Gabrijel je dobio i svoju prvu priliku u Parizu.

 | Autor: arhiva arhiva

Osim Gabrijela, na pariškom tjednu mode, prošetao je i najuspješniji model agencije Relatum Model Management-a, Koreanac Bom Chan Lee koji je imao priliku nositi kreacije kao što su Hermes, 22/4 Hommes i mnoge druge. 
Gabrijel je trenutno je angažiran u pariškoj modnoj agenciji Success Models, a ne sumnjamo da je ovo tek početak uspješne Gabrijelove karijere modela te da ćemo imati priliku čuti njegovo ime i sa drugih svjetskih modnih pista.

Photo: arhiva

Komentari 0