Moda

FREYWILLE naušnice Magic Sphinx: Tajanstvena ljepota sfinginih krila

Iz bečkog FREYWILLE ateljea, stižu nam nove neodoljive naušnice – Magic Sphinx Wings. Inspirirane zaštitnim znakom brenda — veličanstvenom sfingom — ove naušnice utjelovljuju mističnost, snagu i eleganciju, a savršeno nadopunjuju FREYWILLE kolekciju nakita Magic Sphinx

 | Autor:

Inspiracija antičkim simbolima

Sfinge su od davnina nadahnjivale ljudsku maštu, a prvo na što nas asociraju su čuvarice svetih mjesta te posrednice između zemaljskog i nadzemaljskog. Sfinga je odabrana kao FREYWILLE logotip jer kao simbol utjelovljuje jedan od najstarijih snova čovječanstva: mistično biće sa snagom i veličanstvenom elegancijom lava, mudrošću i intelektualnim sposobnostima ljudskih bića te divnim velikim krilima orla uz koje doseže neslućene visine i inspiraciju za kreativnost.

 | Autor:

Krila kao esencija kreativnosti

U kolekciji Magic Sphinx, FREYWILLE umjetnici stavljaju naglasak na krila koja simboliziraju esenciju kreativnosti i umjetnosti. Interpretirali su logotip brenda na jedinstven i uistinu neponovljiv način. Zrcalno sjajna i obojena krila, stilizirana u reljefnom obliku, uzdižu se iznad suptilne površine emajla, te nježno prekrivaju svaki umjetnički komad nakita. Ovaj jedinstveni trodimenzionalni efekt pri oslikavanju emajla, zaštićen je kao autentična FREYWILLE tehnika emajliranja. Radi se o iznimno složenom procesu i minucioznom ručnom dekoriranju emajla nanošenjem čak tri različite vrste zlatnih premaza: 24kt zlatnog praha, reljefnog i zrcalnog zlata.

 | Autor:

Naušnice Magic Sphinx Wings

S naušnicama Magic Sphinx Wings, FREYWILLE slavi spoj tajanstvene moći i modernog dizajna. Izrađene su s posebnom pažnjom prema detaljima, a dizajn je osmišljen tako da omogućuje različite stilove nošenja. Delikatno oblikovana krila sfinge, lepezasto se šire, uokvirujući uho gracioznom lakoćom. Dolaze u tri različite veličine te se mogu nositi samostalno kao male elegantne naušnice ili pak personalizirati uz posebne FREYWILLE ukrasne elemente. U kombinaciji s luksuznim bisernim nastavcima trenutno se transformiraju u romantične viseće naušnice koje naglašavaju ženstvenost, a uz Capri Drops ukrasne elemente od živopisnog umjetničkog emajla pretvaraju se u upečatljiv i nezaboravan komad nakita koji će podići svaku odjevnu kombinaciju.

 | Autor:

FREYWILLE umjetničke minijature od emajla izrađuju se više od 70 godina u samom srcu Beča autentičnom tehnikom finog emajliranja koja podrazumijeva više od 100 koraka minucioznog ručnog rada. Kolekcija Magic Sphinx i naušnice Magic Sphinx Wings savršeno utjelovljuju FREYWILLE filozofiju stvaranja svevremenskih i unikatnih kolekcija nakita punih najljepših emocija koje slave umjetnost i kreativnost. “ Slikarstvo je oduvijek bilo snažno sredstvo komunikacije i izražavanja, a umjetnici su kroz stoljeća koristili svoje platno kao portal za prikaz svojih snova i vizija. Kroz različite stilove i razdoblja slikarstva, umjetnici su nas inspirirali i potakli da zavirimo u svijet snova. Njihova vizija, maštovitost i hrabrost da istraže neistraženo ostavili su trajni trag u umjetnosti i u našem vlastitom razumijevanju snova”, poručuju dizajneri i stručnjaci za fino emajliranje iz bečkog FREYWILLE ateljea.

 | Autor:

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE kolekcijom Magic Sphinx snimio je talentirani fotograf Ante Odak, styling potpisuje Ivana Pavić, šminku Simona Antonović, a u ulozi modela su prelijepe Monika Galić i Emma Galogaža.

FREYWILLE kolekciju Magic Sphinx i naušnice Magic Sphinx Wings možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, među kojima je i onaj u Zagrebu, Preradovićeva 2. Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili Facebook stranicu 

Photo: Ante Odak

Komentari 0