Moda

F&F: Modni pozdrav iz Londona

Brend F&F, koji odnedavno ima dućane i u Hrvatskoj, predstavio je kolekciju za jesen/zimu 2016./2017. te oduševio urednike... Kolekcija je pokrila sve uzraste i prilike. Uz žensku tu su i muška i dječja kolekcija, rublje, modni dodaci i activewear.

Bomber jakne kao apsolutni hit, puno bogate čipke te blok peta dominirali su novom kolekcijom brenda F&F, koja je nedavno u Londonu doživjela svjetsku premijeru. Ovaj high street brend, odnedavno dostupan i u Hrvatskoj (u sklopu Super Konzuma u zagrebačkoj Radničkoj te u Zadru), pokazao je da bi s novitetima za jesen/zimu mogao biti pravi hit među fashionisticama. Dizajneri brenda posebnu su pažnju posvetili materijalima i detaljima te napravili pomak kod već poznatih modela. Tako je, primjerice, bomber jakna u novoj sezoni prekrila i bokove, a ženske su košulje dobile elegantne tanke mašne koje se vežu oko vrata. Tu su i dobrodošli “statement” komadi poput raskošnih kaputa s kojima nećete proći nezapaženo. Blok peta tu je da ostane, što i ne čudi s obzirom na praktičnoste te da se zaista može nositi od jutra do večeri. Uz prihvatljive cijene (prosječni komad stoji dvjestotinjak kuna) i moderan dizajn F&F zaista može konkurirati high street brendovima koji su se već etablirali na našem tržištu.

 | Autor: arhiva arhiva

Urednica Budi.IN-a je među mnogim bombericama odabrala tri modela s cvjetnim aplikacijama, za koje je uvjerena da će biti najveći hit u kolekciji F&F-a.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0