Moda

Fantastični popusti na aktualnu kolekciju u P.S. Fashionu

Uz novi broj Budi.IN Chica potražite i kupon s 30% popusta za kupnju jesensko-zimske kolekcije brenda P.S. Fashion

Svaka žena zvijezda je svog života i zaslužuje samo najbolje! Jedna izreka kaže da kako bi bila nezamjenjiva, žena uvijek mora biti malo drugačija jer svaka žena je posebna i zato prelijepa na svoj način.

P.S. Fashion, brend je koji u prvi plan stavlja ljepotu posebnosti svake žene i stoga ne čudi što žena kada posjeti P.S. modni kutak, uvijek pronađe nešto za sebe. Svakom novom kolekcijom koja svojim dizajnom i kvalitetom ide korak dalje u odnosu na prethodnu, pokazuje da P.S. svojim kreacijama ne slijedi trendove već ih stvara iz ljubavi prema ženskoj ljepoti.

 | Autor: arhiva arhiva Zanimljivi krojevi, kvalitetni materijali, bogatstvo boja i zanimljive kombinacije modnih dodataka, kreirani su s puno strasti! Nova P.S. kolekcija posebno je nadahnuta jer dizajneri su se poigrali stilovima kako bi P.S. modni kutak postao omiljeno mjesto za druženje koje će vas inspirirati da brinete o sebi i osjećate se sretno i zadovoljno.

 | Autor: arhiva arhiva Poigravanje oblicima, bojom i krojevima uvijek privlači pozornost jer potiče originalnost i naglašava vašu posebnost. Bez obzira na godine ili posao kojim se bavite, zaslužujete najbolje i zato njegujte svoju osobnost jer to nikada ne izlazi iz mode. 

Kupon s popustom od 30 posto na aktualnu kolekciju možete iskoristiti u P.S. Fashion dućanima na sljedećim adresama:

Zagreb, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a

Pazin, Centar Pasaj

Split, Gundulićeva 2, City Center One

Šibenik, Stjepana Radića 55 Bjelovar, Frana Supila 12

Umag, Trgovačka 9

Ne propustite novi broj Budi.IN Chica i do 10. prosinca se počastite fantastičnim shoppingom!

Photo: arhiva

Komentari 0