Moda
Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u 1/39 Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u

Fantastičan dvojac ELFS na Bipa Fashion.hr-u

Miljenici publike, modni dvojac ELFS, samostalnom revijom pod pokroviteljstvom Perwolla obilježili su petu večer BIPA FASHION.HR-a.

Jedna od najposjećenijih revija u sezoni iznenadila je ženstvenim, glamuroznim i senzualnim potpisom modnog branda poznatog po zabavnim i do detalja promišljenim revijama. I ova je, pred punim gledalištem, oduševila brojne poznate obožavatelje među kojima su bili: Nikolina Pišek, Borna Rajić, Renata Sopek, Anita Dujić, Ivana Mišerić, Andrea Andrassy, Snježana Mehun, Neven Ciganović, Tamara Garbajs, Mirjana Mikulec, Ivona Brnelić i mnogi drugi. Kako uz ELFSe uvijek ide i sjajna zabava, nakon revije poznato društvo se, u odličnoj atmosferi, zabavljalo do kasnih večernjih sati na službenom Black Partyju by Perwoll.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Modnu reviju ELFSi su otvorili uvijek prisutnim i prepoznatljivim haljinama i suknjama, koje u kombinaciji s kaputima i parkama, savršeno funkcioniraju u dnevnim chic lookovima. U večernjim izdanjima njihove haljine pak podsjećaju na glamurozno zlatno doba Hollywooda. Nova kolekcija, kako kažu dizajneri, namijenjena je svima koji u odijevanju polaze od klasičnih komada i inzistiraju na udobnosti, kvaliteti i praktičnosti, a istovremeno se vole poigravati različitim stilovima. Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica inspiraciju su pronašli u raskošnim materijalima bogatih tekstura, od kojeg su krojene haljine, suknje i kaputi. Tu su i nezaobilazna krzna i fine veste za hladne dane, a linije su ženstvene i senzualne. Uzdahe ženskog dijela publike posebno su mamili komadi izrađeni od raskošnih materijala bogatih tekstura poput finih i uvijek romantičnih čipki, interesantnih reljefnih vezova te brokata. I u ovoj kolekciji, popularni dizajnerski dvojac posebnu je pažnju posvetio detaljima pa je lookove nadopunio malenim torbicama i remenjem koje naglašava žensku siluetu.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Paleta boja je raskošna, od puderastih i bakrenih tonova do crne. Muški dio publike također je došao na svoje jer su ELFS-i pripremili kolekciju traperica, hoodica i parki idealnih za casual odjevenog muškarca. BIPA FASHION.HR završava u subotu, 15. listopada, revijama Ivice Skoke, Krie Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović i IK studija. Službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a ove sezone je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0