Moda

I Evita špagerice s mašnama prate trendove, baš nam se sviđaju nove neutralne boje

  • Ravne sandale s velikom mašnom najprepoznatljiviji su proizvod domaćeg brenda špagerica Evita
  • Točkastim i espadrilama u žarkim bojama u koje smo se zaljubili prethodnih godina sad je pridodana nova paleta boja
  • Kolekcija Evita špagerica sad je proširena novim trendovskim neutralnim tonovima: bež, krem, smeđe, bijele

U špagerice domaćeg brenda Evita zaljubljeni smo već nekoliko godina pa tako svakog ljeta zavirimo da pogledamo što ima nova u Evitinoj ponudi. I nikad se ne razočaramo. Dapače, ove godine smo se uvjerili da Evita, unatoč prepoznatljivom dizajnu i stilu itekako prati trendove, a ove je godine vrlo uspješno uskočila u modni vlak koji tutnji sezonom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evita (@evita_collections)

Espadrile domaćeg brenda Evita by Tanja Filipović dosad smo voljeli u raskošnoj paleti boja (na primjer, kombinaciji crvene i ružičaste) i s predimenzioniranim mašnama koje su postale zaštitni znak brenda. Mašne su ostale, naravno, ali špagerice ove godine dolaze u novoj paleti boja. Riječ je o krem, bež, bijelim i smeđim tonovima koji globalno vladaju modom još od zime, a trend se nastavio i ovog ljeta. 

 | Autor: Instagram@evita_collections Instagram@evita_collections

Elegancija i diskretni šarm u prvom su planu trendova poput old money i vanilla girl looka, a bojama trend prate i cottagecore, balettcore... Modeli iz ovogodišnje ponude Evitinih ravnih sandala, ali i drugih modela špaderica (s povišenom punom petom) izvrsno će tako pristajati uz lepršavu haljinu, ceker i slamnati šešir ovih tonova i od prirodnih materijala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evita (@evita_collections)

Inače, espadrile su nam uvijek drag modni izbor, lagane, prozračne, udobne i praktične, a kad govoriomo o Evitinim, možemo dodati - i ženstvene. Od prvog su dana prepoznatljive po šarmantnim mašnama koje su postale njihov zaštitni znak. A vrlo nam je drag i podatak da se izrađuju u Hrvatskoj i to od isključivo prirodnih materijala poput lana, pamuka, viskoze i jute.

 | Autor: Instagram@evita_collections Instagram@evita_collections

Naravno da su u ponudi i dalje špagerice u upečatljivim bojama i kolor blok kombinacijama te također vrlo poznati model na točkice, ili s uzorkom sitnih srca, no ove godine je kolekcija proširena novim nijansama. Novi je trend vrlo dobro pogođen. 

Možda vas zanima Preslatke espadrile s velikim mašnama domaćeg brenda Evita sad su na sniženju! Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evita (@evita_collections)

Photo: Instagram@evita_collections

Komentari 0