Moda

Eva Mendes zavodljiva i u ležernom izdanju

Zgodna glumica mamila je poglede na njujorškim ulicama u jednostavnoj dnevnoj kombinaciji. Eva je jedna od rijetkih celebrityja koji njeguju jedinstveni i neopterećeni modni stil.

Eva Mendes, 39-godišnja američa zvijezda, prošetala se New Yorkom u casual retro izdanju. Svoju prirodnu senzualnost glumica je prikrila slatkim djevojačkim outfitom, vesticom u boji breskve, bijelom potkušuljom koju je nosila ispod te crnim hlačama ravnog kroja.

 | Autor: Gulko/Press Association/PIXSELL Gulko/Press Association/PIXSELL

Glumica je pokazala da je praktična i jednostavna žena noseći veliku crnu torbu dizajnerice Caroline Herrere za dnevnu šetnju gradom. Dozu opuštene elegancije cijeloj kombinaciji dale su smeđe gležnjače na visoku petu.

 | Autor: Gulko/Press Association/PIXSELL Gulko/Press Association/PIXSELL

Mačkaste sunčane naočale s potpisom dizajnera Thierry Lasryja odlično su se uklopile u Evinu modnu priču. Svoju razbarušenu kosu boje kestena ukrasila je maramom leopardskog uzorka i stvorila dojam "I don't care" looka. Iako je skoro zagazila u četrdesete, Eva je pokazala da izleda jednako dobro i stilizirano poput svojim puno mlađih kolegica.

Photo: Gulko/Press Association/PIXSELL

Komentari 0