Moda

Ovakvu Evu Longoriu još niste vidjeli!

Eva Longoria je u utorak 7. travnja uočena na aerodromu u Los Angelesu u sportskoj kombinaciji u kojoj je izgledala fantastično.

Premda daleko od looka u kojem smo je naviknuli gledati u „Kućanicama“ Eva je čak i u ovom izdanju uspjela izgledati dobro. To je postigla biranjem pravih komada, konkretno mekane sportske odjeće u veoma popularnim pastelnim tonovima. Gornji dio ispod kojeg je obukla bijelu pamučnu majicu sastojao se od uske majice u boji mente, a donji od malo širih hlača stegnutih u gležnjevima u nježnoj rozoj. Pastelne boji odličan su izbor jer divno naglašavaju glumičin ten.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Look je zaokružila velikom kožnom torbom u nešto tamnijoj pastelnoj nijansi i odgovarajućim sportskim tirkiznim tenisicama s bijelim potplatima. Savršen dodatak bile su i velike sunčane naočale, nezaobilazan detalj u casual kombinacijama, kao i kosa jednostavno svezana u visoki rep. Make up je u ovom slučaju bio posve nepotreban.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Eva je na ovaj način dokazala da žena ne mora uvijek nositi ekstravagantne večernje haljine ili elegantne kostime kako bi izgleda savršeno. Nekad je dovoljno obući najdražu trenirku, pogotovo ako je u nekoj IN boji. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0