Moda

Ne možemo vjerovati da joj obična haljina ovako stoji

Teško je uopće nabrojati koliko se puta Eva Longoria pojavila u bijeloj haljini, a o modelima da i ne govorimo. Retro chic kroj, kroj koji se vuče po podu, onaj otvorenih leđa ili pak onaj iznimno kratak – Eva ih sve voli. Bilo da se radi o glamuroznoj prigodi, svečanoj večeri, ručku s prijateljicama ili običnom izlasku u grad, često ćemo ju vidjeti upravo u bijeloj haljini.

Tako je sinoć za potrebe svečane večere u svom restoranu Beso odabrala bijelu ženstvenu haljinu koja je sezala do koljena.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Pritom moramo istaknuti da glumica izgleda jednako seksi u iznimno kratkoj minici, kao i u haljini koja ima malo druži kroj. Ma, budimo realni sve joj dobro stoji. Što se tiče ostatka looka, držala se minimalizma te je odabrala bijele salonke u špic. Jako nam se sviđa i kragna haljine koje je sezala visoko i dodatno isticala eleganciju cijele kombinacije. Make up je Eva naglasila rozim ružem koji divno pristaje njenoj puti.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Što reći nakon ovog modnog odabira, osim da se ne možemo prestati diviti egzotičnoj glumici koja zavodi na filmskom i televizijskom platnu, ali i u pravom životu.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0