Moda

Eva Herzigova predstavlja Yamamay Basic kolekciju

Nova proljetna Basic kolekcija za beskompromisnu udobnost #MyConfidentBeauty

Poznati talijanski brend donjeg rublja Yamamay, ovo proljeće predstavlja novu Basic kolekciju uz naglasak na jedno od najvažnijih pitanja današnjice - svjesnost suvremenih žena. Pojam ženstvenosti kao svijest rađa se iz punog prihvaćanja sebe, vlastitog tijela i osobnosti, bez obzira na nedostatke, fokusirajući se na posebnost svake od nas kao individue i prihvaćanjem svojeg tijela. Kroz suradnju sa stvarnim ženama, slušajući naše potrebe Yamamay je razvio inovativnu Basic kolekciju i modele proizvoda u kojima će se žena osjećati maksimalno ugodno u svome tijelu i zračiti zadovoljstvom. Ovaj inovativni brend donjeg rublja razumije potrebe stvarne žene i kroz kampanju Yamamay is you želi nam približiti iskrenu i intimnu priču o nesigurnostima i slabostima koje su stvarne žene podijelile s nama.

 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Baš iz ovog razloga Yamamay je kroz Basic kolekciju predstavio modele donjeg rublja koji će biti podrška svakoj ženi kako bi se osjećala ugodno i ženstveno u svome tijelu. Yamamay nas potiče da prihvatimo svoju siluetu, te nudi široku paletu proizvoda koji su nevjerojatno bogati inovativnim i učinkovitim elementima, promičući osjećaj ženstvenosti, ljepote i usklađenosti s vlastitim tijelom.

 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Uz slogan #MyConfidentBeauty jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Eva Herzigova predstavila je Yamamay Basic kolekciju kojom želimo poslati poruku da ljepota nije stvar godina, ljepota je samopouzdanje i ženstvenost. Eva Herzigova ambasadorica je nove Yamamay kolekcije, ona je jedan od najpoznatijih svjetskih modela i danas u svojoj zreloj dobi i dalje je sinonim ženstvenosti, ljepote, diskretnog modernog šarma. Basic kolekcija pruža raspon modela u kojima će se svaka žena osjećati ugodno jer Yamamay nudi upravo onaj proizvod koji im je potreban da bi bile zadovoljne u svojem tijelu, zračile samopouzdanjem i naglasile svoju ženstvenost jer Yamamay is you.

 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 
 

YAMAMAY IS YOU: projekt od 360 stupnjeva koji opisuje divan svijet žena, danas i uvijek!

 

 
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0