Moda

eNVy Room otkrivaju top modele vjenčanica za 2016.

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević olakšali su posao svim budućim mladenkama pa nam ispričali nešto o najnovijim trendovima vjenčanica...

- Ove sezone su jako popularne vjenčanice na tanke bretelice, duboko otvorenih leđa. Jak utjecaj devedesetih, ali i sedamdesetih se ogleda i u bridal trendovima. Vjenčanice izrađene od svilenog satena, lagane i lepršave idealne su za boho mladenke. No i dalje svoju poziciju čvrsto drže romantične vjenčanice izrađene od čipke koje će se joj dugu držati na tronu kao najpoželjnije - kaže ovaj modni dvojac. 

 | Autor:

Vjeko i Nikica definitivno prvi padaju na pamet kada je riječ o vjenčanicama ili glamuroznim haljina, no što kada se susretnu s nekonvencionalnim mladenkama, pogotovo sada kad su neobične vjenčanice veliki trend.

- Za nekonvencionalne mladenke smo osmislili par modela. Vjenčani kombinezon za mladenke koje se ne vide u haljinama. Mnogo djevojaka ne voli nositi štikle i najbolje se osjećaju u niskim cipelama, pa mogu nositi i tenisice.

Ako ste cool i neopterećena mladenka dečki preporučaju T-shirt s natpisom "Just married" i suknju od tila. 

-  Model s pernatom pencil suknjom sjajno izgleda s "just married" košuljom, a možete izabrati i dugačku čipkanu suknju, visokog struka s prorezom na nozi koja se nosi na svileni topić na tanke bretelice - ispričali su. 

Izgleda da kratke vjenčanice ipak nisu zaživjele, iako smo po modnim portalima i Instagramu često vidjeli ovakve modele.

- Mi ne bilježimo porast kratkih vjenčanica. Uglavnom djevojke biraju dugačku vjenčanicu. Kod nas su najčešće tražene vjenčanice romantičnog kroja, najčešće izrađene od čipke ili su u donjem dijelu rađene od svile ili mekanog lepršavog tila. Duboki otvor na leđima je apsolutni must have kod naših mladenki - kažu. 

 | Autor:

Što se tiče drugih boja osim bijele, dečki kažu kako je već nekoliko godina nježnoružičasta prvi odabir. 

Photo: None

Komentari 0