Moda

Zbog ove kolekcije vjenčanica poželjet ćete se udati

Transparentna vjenčanica s volanima, slip haljine od mreže golih leđa, raskošne krinoline od lagane organze... Da vidimo mladenku koja će ovome odoljeti

Uz pomalo filmski pristup zadanoj bridal temi eNVy room nas vraća u 90-te i eru supermodela, vrhunca ženstvenosti, oblina i modne fotografije. Zaštitno lice bridal kampanje je Vesna Parčina, djevojka koja je dugi niz godina nosila eNVy room na pistama i koja spada u grupu najistaknutijih modela hrvatske modne scene. „Dok smo razmišljali o odabranoj inspiraciji, pa tako i o Cindy, Naomi, Christy itd., dobu kada su manekenke bile zanosne ljepotice i kada su se slavile obline i senzualnost, Vesna nam je odmah došla u misli kao zaštitno lice ove kampanje.“, rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, dečki iz eNVy rooma.

 | Autor: eNVy room eNVy room

Slip haljine golih leđa izrađene od mreže, obasute sitnim cvjetovima te one izrađene od mekih svilenih listića navest će svaku mladenku da nesmetano provede večer plešući sa svojim najdražima. Tu su i elegantne haljine koje prate liniju tijela, no s malim pomakom u vidu neočekivanih džepova te raskošne krinoline od super lagane svilene organze kombinirane s filigranskom čipkom.

 | Autor: eNVy room eNVy room

U novoj kolekciji se nalazi i prekrasan predimenzionirani kaput s dominantnom kragnom za zimska vjenčanja. „Inspiracija nam je bio muški kaput. Jako nam je romantičan moment  kada mladoženja svojim kaputom ogrne mladenku u slučaju kiše, snijega ili vjetra te smo željeli to prenijeti u dizajn vjenčanog kaputa kao toplu i nježnu asocijaciju na taj džentlmenski čin bliskosti.“, obrazložili su dizajneri iz modne kuće eNVy room. 

 | Autor: eNVy room eNVy room


Novitet ove kolekcije svakako  je model 2 u 1 – transparentna vjenčanica s volanima izrađena od tila obasutog točkicama nošena preko svilenog slip modela popularnog u 90-ima. Skidanjem transparentne haljine od tila mladenka dobiva odličnu eNVyroomovsku zamjenu već pomalo zaboravljene haljine za nakon ponoći. 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: eNVy room

Komentari 0