Moda

Emma Watson i Keira Knightley: odjeću daju u humanitarne svrhe

Keira Knightley i Emma Watson, zvijezde s ormarima na kojima najviše zavidimo pridružile su se humanitarnoj inicijativi Wardropes For Women. Riječ je o projektu u kojem slavne dame prodaju svoju dizajnersku odjeću, dok zarada od iste ide u humanitarne svrhe.

Britanske glumice su donirale odjeću i modne dodatke iz svoje vlastite kolekcije kako bi pomogle ženama iz ratom pogođenih područja koje se trude nanovo izgraditi svoje živote i steći nove vještine koje bi im mogle u brizi za svoje obitelji.

 | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Šteta je da lijepi komadi odjeće skupljaju prašinu u mom ormaru pa mi je stoga jako drago što sam dio projekta Wardrobes for Women koji će ovoj odjeći dati novi život“, rekla je Keira za Vogueu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Glumica je između ostalog odabrala plavu Pradinu haljinu za koju je dodala u istom intervju: „ Volim jednostavnu eleganciju ove svilene haljine. Nosila sam ju na rođendan jednog prijatelja i osjećala sam se božanstveno u njoj. Nadam se da će se onaj koji će je nositi osjećati isto".

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Osim Keira i Emme ovoj su se inicijativi pridružile i Lupita Nyong'o, Diane Kruger,Chloë  Sevigny, Charlotte Gainsbourg, Dree Hemmingway i Lena Dunham, ali i najveća modna imena kao što su Olivia Palermo i Chiara Ferragni.

 

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0