Moda

Emma Watson dokazala da šišmiši i čudovišta mogu biti chic

Mislili ste kako šišmiši i čudovišta kojih se bojimo ne mogu biti preslatki? Prevarili ste se...

Dok su druge zvijezde ovog vikenda "razbijale glavu" smišljajući nezaboravne, dosad neviđene kostime o kojima će se razgovarati još danima nakon Noći vještica, Emma Watson je taj "problem" rješila na puno elegantniji način. Uz kreativnu pomoć Diora.

U redu, istina je kako bi bilo malo neprikladno da se na dodjeli nagrada za najutjecajnije žene 2016. godine, u organizaciji Harpers Bazaara, pojavila u nekom strašnom kostimu. Ipak, mlada glumica nije mogla odoljeti da ne odjene kreaciju najsličniju tome.

Naime, na spomenutoj dodjeli pojavila se u prozirnoj crnoj haljini izrađenoj od tila i svima dokazala kako šišmiši te brojne druge strašne "spodobe" mogu izgledati nevjerojatno elegantno, profinjeno i -preslatko!

 | Autor: Getty Images Getty Images Riječ je o haljini iz Diorove kolekcije za proljeće 2017. godine koja je predstavljena na nedavnom pariškom Tjednu mode. Ipak, Watson ju je prilagodila svom ukusu pa je ispod prozornog tila dodala elegantnu postavu i tako svima onemogućila da vide kakve gaćice nosi, a umjesto običnog dekoltea odlučila se za trenutno popularnu verziju "zatvorenog" dekoltea od profinjenog tila.

Photo: Getty Images

Komentari 0