Moda

'Elpida' nova je kolekcija Ivana Alduka, sazdana na predivnim haljinama i praćena kampanjom sa SF prizvukom

  • ALDUK, poznati hrvatski modni brend predstavio je jesensko/zimsku kolekciju 'ELPIDA'
  • Kolekcija kreće iz crnila, mističnog, koje nas često asocira na pesimizam, a završava u ružičastom, optimističnom tonu i osjećaju nade, objasnio je Ivan Alduk kolekciju čije ime na grčkom znači "nada"
  • Kolekcija koju ćete voljeti predstavljena sjajnom modnom kampanjom koja kao da ne dolazi s ovog svijeta

Doista posebna kampanja za aktualnu sezonu stiže iz ALDUK studija, modnog brenda kojeg 15 godina vodi i čije dizajne potpisuje Ivan Alduk, a karakterizira ih moderna, pročišćena i vizualno moćna estetika. Bilo da je riječ o bridal kolekcijama ili onim fokusiranim na svečanom pret-a-porteru, ALDUK ne stvara samo kolekciju već i prezentaciju iste.

 | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov  | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov

Ni ovoga puta nije bilo drukčije, a sve je krenulo eksplozivnom glam/rock modnom revijom i prvim uvidom u kolekciju koja je osvojila gledatelje, a nastavilo se modnom kampanjom snimljenom u Kalima, pitoresknom mjestu na otoku Ugljanu kojeg dizajner osobno rado posjećuje.

 | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov  | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov

"Elpida, pjesma koju rado slušam u zadnje vrijeme, a slučajno sam ju otkrio, je svirala dok sam skicirao novu kolekciju. U međuvremenu sam shvatio da je to grčka riječ koja znači NADA. Ima li bolje poveznice u ovoj kolekciji koja kreće iz crnila, mističnog koje nas često asocira na pesimizam, a završava u ružičastom, optimističnom tonu od samog osjećaja nade. Osjećaj koji često zanemarujemo, a njim je popločen svaki put uspjeha" objasnio nam je naziv nove kolekcije dizajner.

 | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov  | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov

Nikako ne bismo kampanju koja prati kolekciju 'Elpida' mogli svesti na razglednice s otoka, ikao je snimljena u pitoresknim Kalima - prije razglednice s nekog drugog planeta. Alduk nas i ovom kolekcijom sazdanom na predivnima haljinama vodi na kreativno putovanje sa SF prizvukom. Zadarski model Dea Marković je izvrsno utjelovila estetiku, stav i beskompromisnost u modelima haljina iz nove kolekcije, a iza kamere se našao kreativac i digitalni nomad Tomislav Pancirov koji je uz pomoć umjetne inteligencije ovoj kampanji dao fantasy, ZF prizvuk.

 | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov  | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov
“Htio sam na neočekivan način prikazati otok Ugljan i mjesto Kali koje toliko rado posjećujemo te novu ALDUK kolekciju akcentirati pomalo futurističkim, SF prizvukom. Zamislio sam da model dolazi s nekog drugog svijeta pa u kampanji spajamo futurističke svjetove s našom sadašnjicom, na isti način kako je Ivan unio futurizam u ovu kolekciju koja je istovremeno jako nosiva.”  rekao je Tomislav Pancirov.

 | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov  | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov
Novu ALDUK kolekciju sačinjavaju kratke, koktel i duge haljine u tonovima crne, boje mesa i ružičaste. Krojevi prate liniju tijela, poigravaju se proporcijama i izvrstan su izbor za momente kada treba doslovno zabljesnuti i stvoriti najbolje uspomene, a takvo što je uvijek najbolje u odjeći koja vam već zatvaranjem zipa daje osjećaj moći, poput nekog odijela super junaka. Haljina, dobra haljina je svakako odjeća superjunakinje, moderne žene.

 | Autor: Tomislav Pancirov Tomislav Pancirov

Potražiti ih možete u Alduk Showroomu u centru Zagreba i na službenoj web stranici www.alduk.hr.

 

Photo: Tomislav Pancirov

Komentari 0