Moda

Ella u posljednje vrijeme stalno nosi H&M - evo kako kombinira novosezonske komade

Švedski high street gigant odavno je omiljena šoping destinacija poznatih i manje poznatih Hrvatica, no u zadnje vrijeme Ella Dvornik isključivo nosi komade H&M potpisa. I moramo priznati, odlično ih kombinira

Ako te zanima kakvi se komadi nalaze u novoj H&M-ovoj kolekciji, dovoljno je da posjetiš profil Elle Dvornik. Slavna blogerica i mama preslatke Bailey ovih dana uživa u Londonu, a mi smo zamijetili kako odlično kombinira nove komade iz jesenske kolekcije.

U trgovine H&M-a diljem svijeta stigla je kolekcija u suradnji s GP&J, britanskim lifestyle brendom koji se ponosi najviše svojim cvjetnim i šarenim tapetama. Zato je i cijela kolekcija cvjetna poput tapeta s naglaskom na retro duh, koji je sjajno utjelovljen u odijelu koji je Ella nosila i u Hrvatskoj, ali i za posjeta hotelu Beaverbrook koji se nalazi na prekrasnom imanju u okolici Londona. Vjerujemo da će Ella odabrati još koji komad iz ove divne cvjetne kolekcije.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Blejzer 299 kn; hlače 159 kn

Također, za posjeta londonskoj četvrti Kensington u kojoj dominiraju lokali ukrašeni predivnim cvijećem, Ella Dvornik je mudro odabrala prugice. Kombinacija mornarskog džempera i hlača s uzorkom okomitih prugica odlično se ističe u cvjetnoj pozadini, a poseban touch je dao žuti baloner. Doduše, ni džemper ni hlače još nisu dostupne online, no na stranicama H&M-a ima nekoliko sličnih, i jednako dobrih džempera...

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

H&M, 149 kn

Možda vas zanima Ella Dvornik nosi savršeno jesensko H&M odijelo Rubrika Moda Moda

I nikako ne smijemo izostaviti ovaj predivni narančasti pulover za koji je u našoj zemlji još uvijek malo pretoplo, no u hirovitoj londonskoj klimi simpatičnoj Elli zasigurno dobro dođe. Sigurni smo kako su sve fashionistice već bacile oko na ovaj It narančasti komad.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

   | Autor: PR/instagram PR/instagram

H&M, 149 kn

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0