Moda

Ella Dvornik ponovno osvaja u H&M bundici

Ima li veće trendseterice od Elle Dvornik? Ima nekoliko doista sjajno odjevenih Hrvatica, no Ella baš zna pogoditi IT komade. Evo kako nosi cool bundicu omiljenog nam H&M-a

Svoj jesenji kaput si vjerojatno već nabavila, i vjerojatno si u potrazi za nekom toplom jaknom ili čak bundicom. Ako si ljubiteljica toplih bundica, sjajni komad s potpisom H&M-a će te sigurno oduševiti. Radi se o predivnoj bundi od eko krzna boje karamele koja se savršeno spojila s Ellinom bojom kose. Cijena bundice je 699 kuna, a dolazi i u nježnijoj, bež boji.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Ova boja jednako dobro stoji i brinetama i plavušama, pa nije ni čudo da se bundica u boji karamele već gotovo rasprodala. H&M-ova uspješnica ima još jednu prednost - jako je dugačka i predimenzionirana pa će dobro poslužiti i u jako hladnim danima. Ella je svoju bundicu nosila dok je obišla Mostar, a usput je napravila neke prekrasne slike.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Svjetlija inačica možda je riskantniji odabir jer će se sigurno lakše prljati, ali će se savršeno uklopiti u zimsku bajku. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0