Moda
1/36

ELFSi priredili djevojačku zabavu

Svoju prvu samostalnu reviju modni dvojac ELFS održao je u četvrtak 20. ožujka u Kineskom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu 16. rođendana popularnog ženskog časopisa Cosmopolitan. Glavna zvijezda večeri je bilo novo zaštitno lice dizajnera Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice, pjevačica Maja Šuput.

 

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL Tko prati rad Ivana i Aleksandra uočio je kako dizajneri sve rjeđe surađuju sa svojom poznatom muzom Jelenom Rozgom, kojoj su u određenom trenutku pomogli u stjecanju veće popularnosti. Naime, Ivan i Aleksandar znaju koga odabrati za zaštitno lice jer dizajner osluškuju i unaprijed prepoznaju novu zvijezdu u krugu svoje klijentele i svojih obožavatelja. Pjevačica Jelena je odličan primjer za to.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL Njihova suradnja je bila uspješna za oba sudionika. No, Ivan i Aleksandar vole riskirati i rado će se prepustiti novim iskušenjima koji su do sada uvijek urodili plodom. Zamijeniti popularnu pjevačicu Jelenu s njenom kolegicom Majom Šuput na prvu se čini kao riskantan potez, no bilo je dovoljno promatrati njihove obožavatelje tijekom prvih taktova revije da se shvati kako su dizajner ponovno pogodili.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL ELFSi od svojih revija rade show. Poznato je da nećemo gledati u njihove kreacije nego da ćemo promatrati ono što se događa na pisti. Oni svoj proizvod znaju upakirati i predstaviti ga uz puno konfeta i pompe svojoj klijenteli koja želi baš svaki komad s revije. Pa čak i kišobran – važno je da na njemu barem negdje piše ELFS.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL Gledajući unatrag prisjećamo se revija na kojima je znala zapjevati i Jelena Rozga. No, Maja je odlučila od revije napraviti mini koncert i samouvjereno dominirati revijom. Svi pogledi i uši su bili usmjereni u ovu džepnu Veneru koja se odlično snašla na modnoj pisti. Revija koja će onima koji vole i prate njihov rad definitivno ostati u sjećanju.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL Mogli bi se reći da je nova kolekcija najnevinija do sad. ELFS djevojka za proljeće je razigrana, vrckasta, lepršava, romantična i prije svega girly. Po prvi put Ivan i Aleksandar su se poigrali s printevima te su izradili svoje, a definitivno prevladava onaj cvjetni koji se odlično uklopio uz razigrane haljine s naglašenim strukom i A krojem.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL Očigledno je kako je nova kolekcija temom prilagođena prije svega novom zaštitnom licu i njenoj novoj pjesmi, a nije imalo toliko veze sa samim kreacijama. Prije bi rekli da su nove kreacije oda proljeću, nevinošću i opuštenoj i razigranoj slobodi. No, s kojeg god kuta promatrali novu kolekciju, ostaje čvrsta činjenica da ELFSi znaju svojoj klijenteli nametnuti nova lica, lijepo upakirati proizvod kojeg oni žele posjedovati pod svaku cijenu.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju modnog dvojca ELFS...

 

Photo: Željko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0