Moda
1/15

Elegantne pismo torbe za svaku priliku

Mucca torbe pojavile su se na hrvatskom tržištu u veljači 2013. godine i u vrlo kratkom roku osvojile ljubiteljice i ljubitelje mode. Iza sve popularnijeg brenda stoji ljubavni par Irena Mišić i Goran Fileš, koji su nam otkrili kako je uopće došlo do ideje za izradu pismo torbi.

 | Autor: Privatno Privatno

"Koliko god se ideja činila jednostavnom, zbog nje smo umalo morali pomicati i tektonske ploče. Prije skoro više od dvije godine zbog silne potrebe za nekom povećom, kožnom ljepoticom krenuli smo u stvaranje iste. Konkretno, ovdje je bila riječ o eventu i stylingu koji je zahtijevao upravo ovakav asesoar. Iako je uz sve napore nismo našli na tržištu, krenuli smo s njezinim dizajnom i izradom. Put do finalnog proizvoda bio je uistinu mukotrpan, a ponekad i bolan. Susretali smo se s brojnim barijerama, no ni one nas nisu mogle zaustaviti u našoj golemoj želji da zadovoljimo svoj silni apetit za stvaranjem Mucce", pojašnjava početke Irena.

 | Autor: Privatno Privatno

Torbe od prave kože s prepoznatljivim detaljima

Nadalje, objašnjava kako je ime Mucca u njihovoj obitelji već duži niz godina tj. punih osam godina i kako članove obitelji zovu upravo tako. Svi su Mucce i bilo je sasvim prirodno da i novog člana svoje obitelji nazovu upravo tako, Mucca.

 | Autor: Privatno Privatno

Klasični modeli pismo torbi izrađeni su od prave kože, a posebne su i po specijalno razrađenim zatvaračima s kopčom koji imaju ugraviran logo, te po Mucca žigu na prednjoj strani. Uniseks torbe su svojim širokim rasponom boja efektne, ali i funkcionalne zbog veličine.

 | Autor: Privatno Privatno

Torbama prevladavaju ravne i čiste linije, a sama kolekcija zrači jednostavnošću i profinjenošću. Raznolikost boja dodatna je prednost jer omogućavaju lako kombiniranje uz ostatak stylinga, bez obzira radi li se o dnevnoj ili večernjoj kombinaciji. Jednako ih vole i naručuju žene i muškarci.

 | Autor: Privatno Privatno

Uniseks modeli za svakoga

"Zbirku naših torbica začinili smo ravnim linijama, vrhunskom prirodnom kožom, posebno dizajniranim privjeskom (kojeg smo sami dizajnirali) te metalnim zatvaračem prepoznatljive mornarsko plave boje. Sve su serije limitirane, jedinstvene i ručno šivane, a pokazalo se da ih muškarci obožavaju istom jačinom kao i žene. Kreirali smo uniseks modele te ćemo ih i dalje razvijati u tom smjeru. Stvorili smo brend koji zadovoljava potrebe obiju strana", objašnjava Irena.

 | Autor: Privatno Privatno

Muccu je obilježio model Nora koji je predstavljen od mekane prirodne kože rupičaste muštre. Radi se o komadu koji odolijeva zubu vremena, a Irena i Goran objašnjavaju kako svakom komadu pristupaju s posebnom pažnjom te je usavršavaju i do najsitnijeg detalja. Željeli su svoju torbu uklopiti u svakodnevni modni izričaj i pokazati da se ova modna poslastica može kombinirati na sve načine. 

Mucca torbe možete naručiti preko Facebook stranice, a cijene su od 399 do 499 kuna po komadu.

U galeriji detaljnije pogledajte Mucca torbe...

Photo: Privatno

Komentari 0