Moda

Ekskluzivno: Prvi pogled u novu kolekciju ELFS-a

Kolekcijom prevladavaju živopisne boje i zanimljivi printevi, a komadi se mogu nositi svaki dan, ali i u posebnijim prilikama

Dok su pripreme za dugo očekivanu samostalnu reviju poznatog dvojca ELFS u punom jeku, dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić podijelilli su s obožavateljima djelić kolekcije koju će službeno predstaviti u četvrtak, 2. ožujka u Muzeju automobila Ferdinand Budicki.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Radi se o muškoj i ženskoj kolekciji za proljeće/ljeto 2017. koje savršeno oslikavaju duh ovog svima omiljenog brenda – živopisne boje, zanimljivi printevi i odlični materijali, sve savršeno ukomponirano u modele koji se mogu nositi svaki dan, ali i u posebnijim prilikama.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

U novoj kolekciji dominiraju haljine od finih čipki s raznim aplikacijama koje dolaze u različitim dužinama – od mini, preko midi do maxi za najsvečanije prigode.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Zabavne majice s autorskim printevima na temu tetovaža dominiraju u casual dijelu kolekcije. Za zaštitu oči od prvih jakih zraka sunca, ELFSI su pripremili i liniju zanimljivih sunčanih naočala u veselim oblicima koje karakteriziraju visoko obrađene leće s metalnim efektom. Osim trendi naočala, predstavljenu kolekciju odlično će nadopuniti i modni nakit, sandale i torbe.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Ono što dizajneri posebno naglašavaju i na što su ponosni je limitirana kolekcija dizajnerskog nakita od 24 karatnog pozlaćenog srebra s prirodnim kamenjem poput ružičastog kvarca, agata i ametista koji je izrađen zanatskom zlatarskom tehnikom te je u potpunosti ručni rad hrvatskih zlatara. 

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Photo: Danijel Galić

Komentari 0