Moda 25. veljače 2014.

Ecija Ojdanić zna kako nositi crvenu haljinu

Borna Filić/Pixsell.

U ponedjeljak navečer 24. veljače u kinu Europa održana je premijera hrvatskog filma „Hitac“ redatelja Roberta Orhela, a najviše pozornost plijenila je glumica Ecija Ojdanić u blještavoj crvenoj haljini.

Glumicu nije spriječila ni povreda da blista na crvenom tepihu. Ecija je za ovu prigodu odabrala pravu red carpet haljinu s potpisom hrvatskoj dizajnera Roberta Severa prateći svjetski trend blještavih haljina. Glumica je dugu crvenu haljinu s rukavima kombinirala uz ravne crne balerinke.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Praktična i udobna obuća bila je najlogičniji odabir, s obzirom da je glumica povrijeđena te je i na samu premijeru došla na štakama.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Elegantna i glamurozna frizura odličan je odabir za ovakvu vrstu haljine. Podignuta kosa otvara gornji dio, a to je najbolja kombinacije jer je haljina zatvorena. Jedina zamjerka ide crvenom ružu koji je ipak u ovom stylingu nepotreban – dovoljno je crvene boje u kombinaciji. No, tako malu grešku na ovakvoj kombinaciji skoro pa da i ne vidimo!

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na premijeri filma Hitac...

Komentari 0