Moda

Ecija Ojdanić stalno u istoj haljini, a nitko to ne primjećuje

Ne volite ponavljati odjevne kombinacije? Nakon što vidite efektnu haljinu lijepe glumice shvatit ćete da to i nije tako loše...

Možda ne postoji pisano pravilo koje određuje "must have" boju tijekom prosinca, ali svima je jasno kako već godinama titulu omiljene nosi crvena. To jako dobro zna i Ecija Ojdanić koja je vjerna najvećim blagdanskim trendovima, spomenutoj boji i šljokicama.

Naime, lijepa glumica već godinama u ovo doba godine nosi jednu te istu haljinu, a da to nitko nije primijetio! Štoviše, riječ je o efektnoj kreaciji Roberta Severa u kojoj jednostavno ne možete proći nezapaženo. Pitate se kako je onda to njoj pošlo za rukom?

Na svom Instagramu se pohvalila fotografijom koja otkriva tri lica ove haljine. Dok je jedne godine blistala u kreaciji sa statement rukavima i upečatljivim volanom na ramenu, već iduće godine ju je odlučila transformirati u jednostavnu haljinu koja prati liniju tijela. Detalji su nestali kao rukom odneseni, a Ecija se još jednom "prošvercala" s istom haljinom.

Ove godine ista haljina je postala potpuno odvažna. Gola ramena, pomalo neobičan ukras za kosu i zlatne štikle kombinacija su koje se ne bi posramila niti jedna kraljica plesnih podija.

Kako je Ecija najavila, već ima plan za iduću godinu pa će omiljenu haljinu transformirati u top!

Iako je svaku godinu obilježila drastičnom promjenom frizure i novom bojom kose, dvije su stvari uvijek ostajale iste - besprijekorna vitka linija i klasičan make up kojim dominira crveni ruž.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0