Moda

Dvije Jennifer, jedna haljina: Kojoj stoji bolje?

Iako im je ime jedina zajednička stvar, u haljini obje izgledaju savršeno, svaka na svoj način....

Jennifer Aniston nikada ne razočara na crvenom tepihu, a osim što uvijek izgleda kao da se upravo vratila s nekog tropskog odmora, od nje uvijek možemo očekivati besprijekornu eleganciju i malo golih nogu (a tko bi joj mogao i zamjeriti kad je taaako zgodna). Sve to, pa i više donijela je na crveni tepih dodjele Oscara u dugačkoj svjetlucavoj haljini s visokim (ali ukusnim) prorezom, modne kuće Versace. Iako sva u crnom, zbog prozirnog donjeg dijela i šljokičastog veza, glumica je definitivno "upadala u oči". 

 | Autor: Getty Images Getty Images

A ako vam njena haljina izgleda dosta poznato, no ne možete se sjetiti zašto, tu smo za vas. Radi se o istom komadu kojeg je prije nekoliko mjeseci nosila Jennifer Lopez na koncertu Marca Anthonyja, a svaka od dama podarila joj je dašak svoje osobnosti.

Aniston je svoju haljinu ukrasila nakitom vrijednim 10,7 milijuna dolara, kako izvještava časopis People, dok je J.Lo odabrala "nude" mrežaste čarape i sandale s remenjem, a nosile su i različite frizure. Teško je i reći kojoj bolje stoji, jer je svaka izgleda odlično, na svoj način, a sigurni smo da ni sama Donatella ne bi mogla odabrati favorita.

Photo: Getty Images

Komentari 0