Moda

Borovo sandale opet osvajaju! Ova dva fancy para natikača odlično pogađaju ljetni trend

Ne samo da nam je drago što naš obućarski gigant tako dobro i pametno razvija posao, nego nam je još draže i što sve više žena prepoznaje njihovu kvalitetu za kojom ni dizajn posljednjih godina nikako ne zaostaje. Male zasluge pritom pripisujemo i sebi i našim brojnim člancima, kao iskrenim zagovarateljima raznih modela Borovo cipela.

Pa eto, opet imamo dva nova ljubimca, dva para natikača koje se po svemu uklapaju u najjače ljetne trendove. Za početak, slijede onaj nošenja ravnih kožnih sandala koje se ljepotom i elegancijom uklapaju u old money stil - poput Hermèsovih Oran natikača koje je, usput rečeno, Borovo već "skinulo" u svojoj verziji i to u više boja. Također, drugi pogodak je boja, divne nijanse smeđe koja je posljednih godinu dana nadjačala crnu boju općenito, pa tako i u obući, a vrlo se elegalno iz tipične "jesenske" boje premetnula u poželjnu ljetnu.

špagerice Možda vas zanima Borovo sniženje: evo koje špagerice, balerinke i sandale lovimo za 20 eura ili čak manje! Rubrika Moda Moda

Pa, da predstavimo modele u koje smo se zaljubili...

B Queen je smeđa natikača kojoj osim fancy izgleda u prilog idu i materijal (prava koža!, kao i kod mnogih Borovo cipela, a rijetkost u high streetu) i ručna izrada (ista stvar). Cijena ovog para je 37,03 eura.   

 | Autor: Borovo Borovo

 | Autor: Borovo Borovo

Iste sandale dolaze i u drugoj boji, lijepoj nijansi zelene i nismo sigurni koje nam se više sviđaju. Cijena je, naravno, ista.

 | Autor: Borovo Borovo

 | Autor: Borovo Borovo

Iz iste, B Queen kolekcije dolaze i naše sljedeće ljubimice, zlaćano-smeđe natikače od brušene kože. Cijena je nešto viša, 34,95 eura, ali iako mnogo jednostavniji, ovaj nam se par čini još više fancy... 

BQueen Borovo kožna ženska natikača, udobna je i moderna obuća koju krase prirodni materijali poput prave kože te ručna izrada pa je svaki par obuće jedinstven i unikatan.

 | Autor: Borovo Borovo

 | Autor: Borovo Borovo

 

 

 

Photo: Borovo

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450