Moda

Dugine boje u kosi, na vjenčanici i cijelom vjenčanju...

Cijeli ambijent bio je obojan u nijanse njene kose, a najviše nas je, ipak, očarala vjenčanica...

Iako je trend bojanja kose u dugine boje sada već jako dobro prihvaćen u svijetu, postoji jedan događaj zbog kojeg se brojne žene odluče odreći svojih šarenih pramenova, a to je vjenčanje. I dok nam je jasno da žele zablistatati na fotografijama koje će ih uvijek podsjećati na taj dan, također vjerujemo da bi na vlastitom vjenčanju svaka žene trebala moći slobodno pokazati svoju osobnost i stil. Upravo to je uradila i umjetnica iz San Diega Taylor Ann koja, ne samo da se nije odrekla pramenova u bojama duge, već je i cijelo vjenčanje prilagodila svojoj kosi. 

 

Od dekoracije, preko buketa, do torte - sve je bilo obojano nijasama magente, naračaste, plave i ljubičaste - bojama koje se isprepliću i u njenoj kosi - a u istu paletu boja "umočila" je čak i vjenčanicu.

 

 

Taylor Ann's airbrushed (not dip dyed) dress is making its way through the Internet, so here it is. Would you wear it on your wedding? Tag a friend who would wear it! @taylorannart airbrushed her own wedding dress, wedding photographer is @jamestangphotography, original blog post on my website with link to Taylor's bts page with more unique wedding details, http://www.jamestangphotography.com/colorful-lake-arrowhead-pine-rose-cabin-wedding-taylor-and-chris/ . #weddingdress #uniquewedding #tiedyedweddingdress #dipdyedweddingdress #airbrushedweddingdress #theknot #colorfulwedding #sunsetcolors #weddinginspiration #weddinghair #diywedding #diyweddingdress #creativeweddingdress #beautiful #oneofakind #jamestangphotography #socalbride #socalweddingphotographer #pinerose #pinerosewedding #mountainwedding #outdoorwedding #bigbearweddingphotographer #airbrushweddingdress #dipdyeweddingdress

A photo posted by James Tang (@jamestangphotography) on

A sve je rezultiralo jednim od najčarobnijih vjenčanja koje ste do sad vidjeli i umjetnica je uspjela dokazati, da šarena kosa prolazi i na vlastiom vjenčanju, te je čak i dobrodošla.

 

 

 

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0