Moda

Poznate Hrvatice obožavaju Duchess haljine

Ovih dana svjedočimo pravoj poplavi Instagram fotki naših omiljenih trendi cura u Duchess haljinama pa smo odlučili saznati nešto više o ovom novom domaćem brendu

Brojne poznate Hrvatice poput Ecije Ivušić, Maje Šuput, Nine Badrić, Antee Kodžoman, Ane Rucner, Marine Mirt i Vedrane Linardić u posljednje vrijeme luduju za haljinama novog brenda Duchess womens wear. Ne prođe ni jedan dan, a da na našem Insta feedu ne iskoči fotografija neke trendi cure u jednoj od haljina s potpisom ovog domaćeg brenda. 

 | Autor: Duchess womens wear Duchess womens wear

Kako doznajemo, riječ je o brendu haljina kojeg je na tržište lansirala poznata hrvatska poduzetnica Snježana Mehun u suradnji sa mladim dizajnerom Antunom Tinom Brišarom. Ova prava street-style kolekcija namijenjena je modernoj ženi koja u svom ormaru želi udoban i prije svega nosiv komad; onaj koji je istovremeno dovoljno elegantan za svečano večernje izdanje, ali i dovoljno ležeran da se može nositi u dnevnoj varijanti, uz primjerice ravne gladijatorice. 

Boje koje prevladavaju u kolekciji su pretežno tople pastelne, idealne za ovo doba godine, a njome vlada prljavo roza, boja pijeska, golublje siva i hit sezone - maskirna. Sve modele prati i amblem, stilizirana kruna, koja je zaštitni znak brenda. Također, cijela je kolekcija napravljena od 100% pamuka (što ju čini SAVRŠENOM za ljetovanje, zar ne?), a kompletna izrada, šivanje i etiketiranje je, kako bi se reklo, made in Croatia

 | Autor: Instagram @marinamirt Instagram @marinamirt

Možda i najviše od svega, oduševila nas je činjenica da su linije kroja takve da omogućuju slobodno kretanje i ističu ženstvene linije tijela. Ovo nisu jedne od onih haljina rezervirane isključivo za modele, ovo su haljine stvorene za "stvarne" žene. Štoviše, žene s oblinama obožavat će ove modele jer oni nemaju ideju ništa sakriti, nego - naglasiti. 

"S obzirom na to da sam i sama stalno u pokretu te mnogo putujem, haljine sam kreirala prema svojim potrebama, a to su u biti i potrebe svake moderne žene. Dakle haljine moraju biti udobne, a takvima ih čini poseban kroj te ugodan materijal, što je prije svega pamuk s viskozom. I naravno, pritom moraju sjajno izgledati. Posebno me raduje što se kompletna proizvodnja radi u Hrvatskoj, a haljine je moguće kupiti u Zagrebu, Dubrovniku, na Hvaru i - Salzburgu, gdje su se rasprodale u rekordnom roku!", ispričala nam je Snježana o svojem novom brendu. 

 

 

Objavu dijeli Duchess (@duchess.womenswear)

Nakon što smo se na prvi pogled zaljubili u ove haljine, bez pretjerivanja priznajemo da jedva čekamo vidjeti što nam za sljedeću sezonu sprema Duchess!

 

 

Objavu dijeli Ana Rucner (@anarucner)

 

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

 

Objavu dijeli Duchess (@duchess.womenswear)

Photo: Instagram @marinamirt

Komentari 0