Moda

Drastična modna preobrazba Taylor Swift

Taylor Swift se u nedjelju 17. svibnja pojavila na dodjeli nagrada Billboard Music Awards u zavodljivom bijelom kombinezonu.

To je bila velika večer za nju, ne samo zato što je premijerno prikazan glazbeni video za njenu pjesmu „Bad Blood“, nego i zato jer je i ovaj put kući odnijela mnoštvo trofeja, od kojih se posebno ističe Top Artist nagrada. Budući da je iz ovih razloga bila u centru pažnje, iznimno je bitno bilo da izgleda besprijekorno. To je postigla trenutačno veoma popularnim komadom – kombinezonom.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Riječ je pripijenoj kreaciji modne kuće Balmain iz proljetne kolekcije za 2015. Osim što je zavodio svojim materijalom koji je pratio liniju tijela, efektni su bili i prorezi sa strane kao i na leđima te patentni zatvarač na stražnjici. Ovi su detalji dodatno naglasili Taylorin seksepil.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Minimalistički je look zaokružila malom clutch torbicom i decentnom tankom narukvicom na lijevoj ruci. Na torbici brenda Edie Parker je crvenim slovima sasvim prigodno bilo ispisano „Bad Blood“.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Što se tiče make up, on je bio pravi pogodak jer je savršeno podignuo ovu kombinaciju. Taylor se odlučila za smokey eyes i ruž boje mesa, dok je kosu pustila da razbarušeno i oštro pada. Ovaj put su njene romantične lokne izostale, što je bila odlična ideja jer je ovakav outfit zahtijevao stroži tip frizure.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Taylor je ovim modnim izborom otišla iz svoje uobičajene komforne zone u kojoj je vječito bila naglašena njena nježna strana, u onu pomaknutu rock chic. Tako je još jednom dokazala da se zaista transformirala u pravu modnu ikonu, iako nam se na početku njene karijere nije činilo da će biti tako.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0