Moda

Dragi ASOS-e, kako si zamislio da nosimo ove traperice?!

Što je previše je previše! Svako malo naletimo na "poderane" traperice koje otkrivaju ono što ne želimo da bude otkriveno, ali na ovaj model na ASOS-u ne znamo što reći...

U posljednjih nekoliko godina u modnom smo se svijetu nagledali svakakvih gluposti. Traperice koje to nisu - svakako su jedan od njih. Plastične nogavice, rupe na mjestima gdje ne želimo rupe, preniski struk, tajice-hlače, prozirni materijali, itd. Očito u modnom svijetu više ne postoji rečenica "ovo je ipak previše" jer ovaj komad na koji smo danas naletjeli zaista nema veze s mozgom.

Traperice brenda Ragged Priest, koje se inače prodaju i na popularnoj shopping stranici ASOS-u, izgledaju kao da su izašle iz 2002. godine, odnosno onog super popularnog spota Christine Aguilere. Kako se ovo nosi, kako se ovo kombinira, gdje se ovo nosi i najvažnije - za koga su ove traperice?

Ideja ovih traperica nam nije jasna. Je li ovo neka festivalska moda koja nam nije jasna ili? Ne možemo zamisliti situaciju u kojoj se ove trapke nose. Ovo je vjerojatno jedan od onih komada koje samo kraljica Rihanna može isfurati i ne izgledati kao totalna luđakinja, zar ne?

 | Autor: ASOS ASOS Ragged Priest Jeans

Photo: ASOS

Komentari 0