Moda

Dovoljan vam je tek po jedan primjerak, ali ove odjevne komade morate imati

Znate ono kada shvatite da nemate neke osnovne komade baš u trenutku kada vam trebaju? To vam se više neće ponoviti

Sigurno ste se već nekoliko puta pronašli u situaciji kada vam je trebao samo jedna odjevni komad kojeg u ormaru niste imali, a kako vam se to više nikada ne bi ponovilo, krajnje je vrijeme da garderobu opskrbite svim što će vam ikada trebati. Najbolje od svega je što vam treba tek po jedna primjerak od svakog, stoga pažljivo pregledajte ormar i pronađite sve što vam nedostaje među našim shopping prijedlozima. I pravac u shopping, jer pravo vrijeme za kupovinu komada koji vam nedostaju je upravo sad, dok traju sniženja.

"Muška" košulja

 | Autor: arhiva arhiva Stradivarius, 149,90 kn

uvijek je dobro u garderobi imati bar jednu klasičnu "mušku" košulju, pogotovo u onim danima kada želite izgledati kao chic Francuskinja.

Crne gležnjače

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 299,90 kn

Svatko treba imati bar jedne i ne upadajte u klasičnu zamku, da iz godine u godinu kupujete po još jedan par crnih gležnjača, jer iste slobodno možete nositi godinama.

Parka za kišne dane

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 299,90 kn

Svake zime kupujete novu jaknu ili kaput prema posljednjim trendovima? Onda si priuštite i jednu bezvremensku parku, od nepropusnog materijala koja će vas spasiti u kišnim i snježnim danima.

Obična bijela majica

 | Autor: arhiva arhiva topshop.com, 25 eura

Koliko god vam puta to ponovili, sigurni smo da neki od vas još uvijek u ormaru nemaju jednu običnu bijelu majicu, na koju se uvijek možete osloniti. 

Super uske traperice

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 199,90 kn

Još jedan klasični kroj koji ne izlazi iz mode, a čak i ako niste ljubiteljica odjeće koja prianja uz tijelo, jedan par ovakvih traperica uvijek se isplati imati u zalihi.

Baloner

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 399,90 kn

Trendovi dolaze i odlaze, ali klasični baloner svake sezone osvane na samom vrhu jesenske i proljetne mode. Ako ga još uvijek nemate, krajnje je vrijeme da nabavite jedan, po mogućnosti u bež boji i otkrijete sve njegove čari. 

Maslinaste hlače

 | Autor: arhiva arhiva topshop.com, 40 eura

Neopjevane junakinje street stylea, svakom outfitu u trenu daju cool i ležeran izgled, a ove su sezone čak i u trendu.

Majica na prugice

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 75 kn

Majica dugih rukava s crno-bijelim prugicama nikad nije bila u modi, ali ni izvan nje, a toliki je klasik, da i sami već vjerojatno imate jednu u ormaru.

Bijele tenisice

 | Autor: arhiva arhiva Bershka, 179,90 kn

Treba li vam uopće objašnjavati zašto su vam potrebne bijele tenisice koje idu uz gotovo sve?

Traper jakna s postavom

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 199,90 kn

Traper jakne uvijek se vraćaju u modu, a njihov izgled ne prolazi kroz neke velike promjene. Najsigurniji izbor je model s vunenim ovratnikom i postavom.

Trendy traperice

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 229,90 kn

Svaka sezone donosi neke nove trendove, pa čak i kad je riječ o trapericama, Tako su ove godine najpopularniji bili modeli s prišivcima i izvezenim detaljima, a kako bi ostali u trendu, dovoljne su vam samo jedne.

Kožna jakna

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 377 kn

Još jedan odjevni komad kojem trendovi ne mogu ništa, a pogotovo kad je riječ o klasičnom, motorističkom modelu. 

Photo: arhiva

Komentari 0