Moda

Domaći modni brend ima predivne modele suknji koje je tako lako kombinirati

  • Iggy je mali domaći brend ženske odjeće koji u svojoj ponudi ima zanimljive modne komade koji svaku kombinaciju čine još boljom
  • Statement i upečatljive, ovog puta pažnju su nam ukrale voluminozne midi suknje upotpunjene cvjetnim uzorkom koji je savršen odabir za jesenske dane
  • Suknje dolaze u dvije varijante, a radi se o limited komadima, stoga požutite po svoj primjerak

Iza brenda Iggy krije se Igrajna Vargek, dizajnerica čije si komade sigurno barem jednom zapazila, a razlog tome je njihova posebnost i unikatan dizajn. Nosive, a istovremeno s dozom dizajnerske note, Iggy kreacije odmah ćeš poželjeti u svojoj kolekciji, posebice suknje kojih nikad dosta. Naime, kao što smo spomenuli, Igrajna je prije nekoliko dana predstavila dva nova unikatna modela. Jedan dolazi u crno bijeloj varijanti, dok je drugi kombinacija bijele, plave i žute.

„Jake cvjetne uzorke bez problema možete nositi tijekom cijele zime ! Ja ih volim 'smiriti' uz tamne čizme, vestu ili omiljenu pamučnu Iggy dolčevitu,“ objašnjava dizajnerica.

 | Autor: Foto: Instagram @igrajna_iggy  | Autor: Foto: Instagram @igrajna_iggy

Nova Iggy „Carrie“ suknja ima bijelu bazu, a upotpunjena je s raskošnim plavim cvjetovima. Ovaj midi model kombiniramo s crnim gornjim dijelom, ali ako se voliš poigrati s modom, nisu isključeni niti nešto vibrantniji odabiri.

Možda vas zanima Što odjenuti na zimsko vjenčanje? Donosimo nekoliko ideja, od haljina do kombinezona i odijela Rubrika Moda Moda

Primjerice, zagasito crvena majica, odnosno džemper jako će dobro izgledati, a osim klasičnih odabira, ovu suknju možeš nositi i u kombinaciji s elegantnim topovima i tako ju pretvoriti u predivan večernji modni odabir. Što se tiče obuće, od balerinki, čizama pa sve do salonki na petu, Iggy „Carrie“ modelu nema što ne pristaje.

 | Autor: Foto: Instagram @igrajna_iggy Foto: Instagram @igrajna_iggy Foto: Instagram @igrajna_iggy

Drugi model, onaj u crno bijeloj varijanti, jednako nam se sviđa jer ga je neodoljivo lako kombinirati, prilagoditi prigodi, kao i osobnom stilu. Udobni džemperi, dolčevite, košulje, u boji ili minimalističke estetike, nepogrješiv su odabir koji će zajedno s ostatkom modnih detalja, tvoj outfit pretvorit u stylish modnu priču koja ne prolazi nezapaženo.

 | Autor: Foto: Instagram @igrajna_iggy

Photo: Foto: Instagram @igrajna_iggy

Komentari 0