Moda

Dobili smo high street verziju najljepših cipelica!

Sjećaš li se ovih fantastičnih sandala za kojima su poludjele sve fashionistice? Sada dolaze i kao high street verzija!

Čini se kako su Disney junaci vječna inspiracija modnim dizajnerima, a to potvrđuju i ove hit cipele. Naime, dizajner cipela Oscar Tiye ovo ljeto je zaludio svijet ovim cipelama koje kao dodatak imaju uši popularne Minnie Mouse. Šarmantne sandale s ultravisokom petom osvojile su i naša srca, samo što im je cijena bila doista previsoka – 415 funti.

 | Autor: Primark Primark

Srećom, high street lanac koji je od nedavno otvoren i u Sloveniji, Primark, ima svoju high street verziju. I to za samo – 14 funti! Ove cipele su dio Primarkove trenutne kolekcije. Za razliku od originala koji ima cijeli spektar boja, ove dolaze u samo dvije nijanse. Ali, i to kakve – šljokičaste zlatne i šljokičaste crne sandale. Savršen pratitelj ako si odlučila zablistati na nekoj blagdanskoj proslavi, koje ni nisu tako daleko, ruku na srce! Kao ni Slovenija i novootvoreni Primark u City Parku u Ljubljani...

 | Autor: Primark Primark

 

Photo: promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar merida

    merida

    Predivne su, baš im te okrugle uši daju eleganciju. Super ideja...